Hogyan viselik a tehetségkutatók felfedezettjeinek barátnői/feleségei, hogy a párjuk után fiatal lányok ezrei csorgatják a nyálukat és kínálják fel magukat, csak azért mert a rivaldafénybe kerültek?
Figyelt kérdés
Én személy szerint, bár nagyon büszke lennék a páromra az elért sikerekért, de nem igazán tudnám nézni hogy szétszedik a csajok. Nagyon sok esetben ezek a "felfedezettek" elhagyják a barátnőiket és választanak valami új csajt.
Ezt hogy lehet bírni?
2011. okt. 16. 21:11
1/9 anonim válasza:
Ha a barátom elhagy egy butuska kislányért, aki beleszeret a hírnevébe, meg is köszönném, hogy megszabadított tőle. Legalább tudnám, mennyire vett komolyan...
2/9 anonim válasza:
Fiatal lányok ezrei... te melyik országban élsz? Senki nem kíváncsi egy Megasztáros nyikhajra.
3/9 anonim válasza:
Utolsó, látszik, hogy nem voltál még Vastag Csaba koncerten...
4/9 anonim válasza:
Ha egyedülálló lennék, meg pár évvel fiatalabb, lenne az a pénz, amiért én is elmennék a TV-be bohócot csinálni magamból.
De már kinőttem az ilyesmiből, és hálisten a párom is :)
5/9 anonim válasza:
21:21 tényleg te vagy eltévedve. 10lányból 1-2 tán ha van akit hidegen hagynak ezek a "sztárocskák" a többi visít értük.:D
17/L
6/9 anonim válasza:
És felkínáljátok magatokat playback, oppardon, koncert után? Tényleg megöregedtem...
7/9 anonim válasza:
Biztos fura lenne, talán zavarna is, de ha megbízom benne, akkor nem túráztatnám magam rajta-kben is a bizalom az alapja a legtöbb kapcsolatnak. Ha meg első adandó alkalommal megcsal vmi felajánlkozó kis lábtörlővel, akkor az nekem is jobb, így legalább kimutatta a foga fehérjét...
8/9 anonim válasza:
Mivel megbízom a férjemben és az ítélőképességében, nem zavarna. Jobban zavarna az, hogy ilyenkor kifacsarják az embereket (erőn felüli fellépések, kevés alvás, stb) és valószínűleg fizikailag nehezen bírná hosszú időn át.
9/9 anonim válasza:
21:39 a 17éves lány vagyok. Igen nagyon sokan azt csinálják, még ha hihetetlennek tűnik is.
Még jó h én nem ilyen vagyok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!