Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért a külső a legfontosabb egy pasiban?
Figyelt kérdés
Ti se bánnátok meg, ha adnátok esélyt nekünk, csúnya fiúknak is.2010. nov. 13. 18:41
1/67 anonim válasza:
Nekem korántsem a külső a legfontosabb, de fontos. Ha egyáltalán nem tetszik a partnerem, nem is tudok beleszeretni, nem kívánom igazán a közelségét. Ti sem jönnétek össze egy bűn ronda lánnyal... Ha viszont nem csúnya, csak úgymond "átlagos", de a belső értékei nagyon tetszenek, attól a külső is megszépül nekem.
2/67 anonim válasza:
Mi a francért kell általánosítani? Arra nem is gondolsz, hogy nem minden lány ilyen?
3/67 A kérdező kommentje:
Akivel eddig találkoztam, az mind ilyen.
2010. nov. 13. 18:44
4/67 anonim válasza:
Oké, akkor én most megérdezem, hogy mi a francért van az, hogy csak a nagymellű, formás seggű divatp*csákat veszi észre a nagy többség?
Egyébként az elsőnek igaza van.
6/67 anonim válasza:
Nem jól gondolod.Ugyan olyan,mint az állatoknál.A nőstények az egészséges, jól mutató,szimmetrikus, erős egyedeket választják,akik majd alkalmasak lesznek az utód felneveléséhez.Hogy ez nem mindig jön be?? Mert itt lép be a belső tulajdonságok össszessége.
7/67 anonim válasza:
Miért, ti talán megnézitek azokat a szürke egérkéket akik százával szaladgálnak az utcán? Hát nem. Szépen elsétáltok mellettük, mert arra van kihegyezve a szemetek, hogy a csinos csajokat vegyétek észre. Persze mi is felfigyelünk az átlagnál jóképűbb férfiakra, de ez nem jelenti azt, hogy egy sármos arc meg tudja adni nekünk azt, amire szükségünk van...
8/67 A kérdező kommentje:
Én speciel nem a külsőt nézem. Sőt, már szinte bárki jó lenne nekem, csak én nem vagyok jó senkinek.
2010. nov. 13. 19:01
9/67 anonim válasza:
Miért, te csúnya vagy? Mert ha még csúnya vagy, és úgy is állsz hozzá a dologhoz, az életben nem lesz barátnőd.
10/67 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok, de annyira h azon a hozzáállás se segít.
2010. nov. 13. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!