Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért a külső a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért a külső a legfontosabb egy pasiban?

Figyelt kérdés
Ti se bánnátok meg, ha adnátok esélyt nekünk, csúnya fiúknak is.
2010. nov. 13. 18:41
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
100%
Nekem korántsem a külső a legfontosabb, de fontos. Ha egyáltalán nem tetszik a partnerem, nem is tudok beleszeretni, nem kívánom igazán a közelségét. Ti sem jönnétek össze egy bűn ronda lánnyal... Ha viszont nem csúnya, csak úgymond "átlagos", de a belső értékei nagyon tetszenek, attól a külső is megszépül nekem.
2010. nov. 13. 18:43
 2/67 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francért kell általánosítani? Arra nem is gondolsz, hogy nem minden lány ilyen?
2010. nov. 13. 18:43
 3/67 A kérdező kommentje:
Akivel eddig találkoztam, az mind ilyen.
2010. nov. 13. 18:44
 4/67 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor én most megérdezem, hogy mi a francért van az, hogy csak a nagymellű, formás seggű divatp*csákat veszi észre a nagy többség?

Egyébként az elsőnek igaza van.

2010. nov. 13. 18:46
 5/67 anonim ***** válasza:
100%
Én a kis mellekre bukok.
2010. nov. 13. 18:49
 6/67 anonim ***** válasza:
100%
Nem jól gondolod.Ugyan olyan,mint az állatoknál.A nőstények az egészséges, jól mutató,szimmetrikus, erős egyedeket választják,akik majd alkalmasak lesznek az utód felneveléséhez.Hogy ez nem mindig jön be?? Mert itt lép be a belső tulajdonságok össszessége.
2010. nov. 13. 18:52
 7/67 anonim ***** válasza:
100%
Miért, ti talán megnézitek azokat a szürke egérkéket akik százával szaladgálnak az utcán? Hát nem. Szépen elsétáltok mellettük, mert arra van kihegyezve a szemetek, hogy a csinos csajokat vegyétek észre. Persze mi is felfigyelünk az átlagnál jóképűbb férfiakra, de ez nem jelenti azt, hogy egy sármos arc meg tudja adni nekünk azt, amire szükségünk van...
2010. nov. 13. 18:57
 8/67 A kérdező kommentje:
Én speciel nem a külsőt nézem. Sőt, már szinte bárki jó lenne nekem, csak én nem vagyok jó senkinek.
2010. nov. 13. 19:01
 9/67 anonim ***** válasza:
100%
Miért, te csúnya vagy? Mert ha még csúnya vagy, és úgy is állsz hozzá a dologhoz, az életben nem lesz barátnőd.
2010. nov. 13. 19:03
 10/67 A kérdező kommentje:
Igen, az vagyok, de annyira h azon a hozzáállás se segít.
2010. nov. 13. 19:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!