Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért a külső a legfontosabb egy pasiban?
A pasiknak miért a külső a legfontosabb egy nőben? :) tudom írtad, hogy nem azt nézed, de nem pont rólad írtam. csak a kérdés mehet visszafele is.
amúgy mindenkinek számít valamennyire a külső. de ismerek egy helyes srácot, aki nagyon bunkó, szemét, szóval nem jönnék össze vele, bármennyire is tetszik. (nem jövök be neki mert kicsi a mellem. sőt, senkinek nem tetszem. hehe)
ismerek jópár iszonyat előnytelen külsejű pasit (pl iszonyat kövér, randa a feje, túl alacsony, túl magas) akiknek egyedül több nőjük volt, mint pár jóképűnek titulált ismerősnek összesen.
olyan szövegük van ezeknek az állítólagosan ronda pasiknak, hogy attól simán behalok, és ha nem lenne barátom, még azt is megfontolnám, h járjak velük :D
szóval tényleg segít a hozzáállás, hogy jó dumád legyen, humor, műveltség.
az én barátom pl elég jó húsban van, de azért jóképű, sármos, és jó a dumája. na, pont ez tetszik benne. na és persze intelligens is.
ha nem lehetsz szép, akkor legyél okos! ja, és nem csak a bombanőkre kell hajtani, a kicsit husisabb vagy csúnyácskább lányok közt is vannak olyanok, akiknek nem a bombapasi az álmuk...
A lényeg, hogy bízz magadban, és próbáld meg
kitalálni a saját stílusodat... Öltözködés,
haj, esetleg szakáll ha jól állna..
A lényeg, hogy próbálj meg mindent kihozni magadból :)
Sokan mondják, a lányoknak nem számít a külső.
Igazából számít, de csak amit látnak.
Sok szerencsét, a legfontosabb szerintem akkor is az önbizalom!
De ha az önértékelésed már a béka segge alatt van,akkor mégis mit vársz?Mi így interneten keresztül nem tudunk segíteni.Lehet,hogy Te úgy érzed,hogy ronda vagy,de könyörgöm,ez egy dolog.
Tegnap olvastam ezen az oldalon,hogy "Csúnya nő nincs,csak igénytelen,lusta."Vagyis a lényege ez volt,pontosan idézni nem tudom.
Ezt lefordíthatjuk a fiúkra is...Mégpedig:ronda pasi nincs,csak igénytelen és lusta.
Lehet,hogy az arcod kicsit csúnyácskább,de egy jó hajjal,hozzád illő ruhával sokat lehet dobni az összképen.Járj kondizni vagy legalább mozogj sokat,hogy sportos legyél.
Menj minél több helyre,de ne úgy indulj el,hogy csajozni akarj.Menj el,hogy érezd jól magad,s ha megtetszik egy lány menj oda hozzá.Hidd el,vannak olyan lányok,akiknek minden a külső!
És még egy fontos dolog:nagyon kicsi az esélye annak,hogy barátnőd legyen ADDIG,AMÍG nem vagy tisztában önmagaddal.El kell fogadnod,hogy vannak dolgok az életben,amin nem lehet változtati.Amint pedig lehet,azon változtass.Amint összahangban lesz a külsőd és a belsőd,a lányok is érdeklődhetnek irántad.
Ha már itt tartunk,hagy kérdezzek valamit.
A fiúk miért csak a miniszoknyás vagy csőnadrágos,magassarkús,mélyen dekoltált felsős,agyon sminkelt lányokat nézitek meg?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!