Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek miért a külső a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért a külső a legfontosabb egy pasiban?

Figyelt kérdés
Ti se bánnátok meg, ha adnátok esélyt nekünk, csúnya fiúknak is.
2010. nov. 13. 18:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
salalal salalala Nekem nem csak azok jönnek be :'D mind 1 hogy néz ki a belső érték a legfontosabb :) meg az hogy nelegyen U.T.E-s de az nem oan fontos :P
2010. nov. 13. 19:53
 22/67 A kérdező kommentje:
Nem azért látom így magam, mert belenézek a tükörbe és azt mondom h na én ronda vagyok. Egyszerűen csak soha nem tetszettem még senkinek, nem mondtak semmi jót a külsőmről, ebből gondolom.
2010. nov. 13. 19:53
 23/67 anonim ***** válasza:
81%
Énis így voltam vele kedves kérdező aztán jött egy lány aki megváltoztatott minden azóta gyúrok :D
2010. nov. 13. 19:57
 24/67 anonim válasza:
100%

salalal salalala Pont ez az, hogy

megnézzük őket, mert mutogatják magukat...

Általában jól néznek ki, ezért megnézzük őket, de attól

még semmit nem akarnánk tőlük.

Miért? Mert a lány akit szeretek, ne mutogassa már

magát ország-világnak... (sokan máshogy gondolják,

lehet bennem a hiba de így gondolom)

16/F

2010. nov. 13. 20:15
 25/67 anonim ***** válasza:

Akkor elnézést:)

Kár,hogy kevés az ilyen fiú,mint amilyenek ti vagytok.

Azért kérdeztem meg ezt,mert a valóság sajnos engem igazol és nem titeket.Mert nagyon sok fiú megnézi az ilyen mindemet megmutatom csajokat,meg ismerkednek velük később meg össze is jönnek...

Egyébként kedves kérdező:

Ha szeretnél beszélgetni valakivel,nyugodtan írj privit!

15/L

2010. nov. 13. 20:58
 26/67 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tartom, hogy mindenki talál magának csajt/csávót, ha a saját szintjén keresgél. Ha te beéred egy olyan csúnya, esetleg csúnyább csajjal, mint te, akkor simán összejön. Ha nem éred be, akkor neked is a külső a legfontosabb, és akkor talán magadon is változtatni kellene.

El lehet gondolkozni, le lehet pontozni, de ez van.

2010. nov. 13. 21:31
 27/67 A kérdező kommentje:
Nekem már bárki jó lenne, és nem is a külső a legfontosabb szempontom, de hiába.
2010. nov. 13. 21:34
 28/67 anonim ***** válasza:
27%

Rocker csajoknak jössz be?Te is rocker vagy?Hosszú a hajad?Feketébe jársz örökké?

Hát ezért nem jössz be senkinek.

2010. nov. 13. 21:49
 29/67 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy az nekik a legfontosabb? Én nem így tapasztaltam.
2010. nov. 13. 21:55
 30/67 anonim ***** válasza:
100%
Ez mekkora hülyeség már. Nem az a legfontosabb, egyszerűen arról van szó, hogy valamennyire kell hogy vonzzon a másik megjelenése. Ha van valamilyen szintű vonzalom, abból meg már bármi lehet. Ennyi az egész, szó sincs arról hogy a külső lenne a legfontosabb.
2010. nov. 13. 22:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!