Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért a külső a legfontosabb egy pasiban?
Érdekes, amikor jó kedvem van, jól érzem magam a bőrömben, akkor mosolyognak rám a lányok és flörtölnek velem. Ha viszont rossz kedvem van, nincs önbizalmam, akkor meg le se sz.arnak.
A külsőm nem változott...
Légyszi, tölts fel egy képet, nagyon kíváncsi vagyok már!!! Szerintem egyébként jó dumával bárkit le lehet venni a lábáról! Szóval verekedd ki magad ebből a rinyálásból és szedj össze már egy csajt!!!
Amúgy hány éves vagy?
Valóban nem számít a külsö a Nöknek.
Egyszerüen tökéletesnek kell lenni....
Majd, ha egyszer egy nekem tetsző pasi összejön velem 100 kilósan úgy, hogy nem tetszem neki, akkor ti is kaptok esélyt a lányoktól.
Pff, unalmasak vagytok, hogy csúnya fiú így, meg úgy, de TI SEM jönnétek össze nektek nem tetsző lánnyal/nővel, úgyhogy csend!
(van párkapcsolatom 5 éve, mert nem vagyok olyan hülye, hogy olyannál próbálkozzak, akinek nem jövök be...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!