Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi a legfontosabb? A külső, az anyagi helyzet, az intelligencia vagy valami más, ha muszáj választani?
Már elnézést, de nincs ilyen, hogy muszáj választani.
A nő egy hatás, minden tulajdonság együtt játszik, nem lehet valamit külön venni, mert már nem ugyan azt a nőt látnánk.
Hát akkor a legfontosabb: tudjak vele beszélgetni. Ne kelljen fogóval kihúzni az egyszavas válaszokat.
A jó beszélgetés olyan mintha labdáznánk: senki sem teljesen ügyes, van úgy, hogy mellédobjuk a labdát, ezt a másiknak kell elkapni, majd visszadobni. A jó beszélgetést egy nyelvbotlás nem szakítja meg.
Első voltam.
Ha egy kapcsolat kihűl (van, hogy ez nem mind a két félnek egyértelmű) akkor már nincsenek okok. Mindegy hány diplomája van, van-e gyereke, vagy nincs.
Az új csajtól kapott valamit, ami a régiben nem volt meg, és érdemes volt váltani. Nyilván megelőzte a döntést rengeteg dolog. De egy biztos, sajnos az ember kíváncsi természet. Én is így vagyok vele :) Amikor alacsony barátnőm volt, és el kezdett kihűlni a kapcsolat, akkor el kezdtek vonzani a magasak :) Volt picit husibb barátnőm, utána jött egy sportoló :)
Viszont ezek csak külsőségek. A komoly és hosszútávú kapcsolataimat nézve, a belső értékek nagyjából egyformák voltak, csak a külső különbözött. Ha a pasinak az új csaja sok mindenben hasonlít az előzőhöz belső tulajdonságok tekintetében, akkor lehet hosszútávú dolog. Viszont vannak azok a kapcsolatok, amikor az egyik ismerősömet a barátnője elhagyta egy feka zenészért, aki nem is beszélt magyarul :) 2 hónapig tartott...
Szóval az élesváltások általában tiszavirágéletűek... szerintem
3 diploma 24 évesen? hmm...
Az intelligencia nem függ össze a diplomával, ezt már nagyon sokan bebizonyították a viselkedésükkel. Könnyen elképzelhető, hogy az a másik lány, sokkal jobb beszélgető partner, sokkal megértőbb, kedvesebb. És ha még dögösebb is... hajjaj. Sajnos én is ismerek olyan nőt, aki kitűnővel kijárt két egyetemet, nagyon kellemes a külseje is és mégse lehet vele semmiről se elbeszélgetni... katasztrofális. Nem lehet leegyszerűsíteni diplomára, meg gyerekre egy ilyen döntést. Anyagi helyzetre meg főleg...
Sajnos azt kell,hogy mondjam megértem a srácot,én is ezt tettem volna,sőt én kizárólag csak dögös sportos csajokkal ismerkedek mivel én is sportoló vagyok.
Őszintén kinek kell egy dagadt csaj,most télleg nem akarok senkit bántani,de ha belegondoltok.A csajok is szeretik a duzzadó bicepszet és széles vállakat.Tegyen ellene sportoljon fogyjon vagy 20kg-t és akkor talán más lesz a szitu,adjon magára,szolizzon,ruhák.Ezér hagyta el,mert megundorodott tőle,én is volt már hogy ezér nem foglalkoztam a volt csajommal mert nagy volt a feneke pedig edzett,mondtam neki,hogy mi van,azóta szétmentünk de barátság az megmaradt.
Szóval kérdező valószínű sőt biztos.Engem speciel nem érdekel kinek milyen diplomája az kutyát macskát,nem a diplomát kell néznem meg rágerjednem vagy vele szeretkeznem.
Remélem nem voltam túl durva,de sajnos ez ilyen dolog.
22F
Szerintem tök mindegy, hogy kiért hagynak ott. Ha egy 5 diplomás gyönyörűségért tette volna az jobb? Mondtam már itt az előbb, hogy ha kihűl a kapcsolat akkor tökmindegy. És igen, a 70 kiló sok. Bármennyire szeretem a barátnőmet, én mondanám neki, hogy fogyjon le, mert kell, hogy tetszen a szememnek.
Csávónak van egy biztos egzisztenciája, megteheti, hogy azzal jöjjön össze akivel akar. Megkívánta ezt a csajt, ilyen még nem volt neki és kész. Nyilván nem maradnak együtt 3 exgyerekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!