Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért fontosabb párválasztásnál a külső? Miért nem a belső?
"külső csak eleinte érdekes. amint kiismer csaj, teszel vmit ami számára kiábránditó és máris leszar. nézhetsz ki akárhogy :D"
Így van. Én jóképű vagyok, mégis általában engem dobnak a csajok, és nem én őket. Ha ez felvidít..
bzdmeg...genetika..mmint tudod..darwin meg minden...természettörvények, biológiaóra...ismerős???
ezt az elcsépelt idióta kérdést...facepalm
Jó kérdés, engem is érdekelne, hogy "gondolkodnak" az ilyenek. Nem tudom, miért olyan nehéz belátni, hogy a kapcsolatban úgyis az számít, hogy ki hogy viselkedik, amihez a külsőnek vajmi kevés köze van. Eléggé sekélyes lehet az, akinek ennyire fontos a külső. Mire megy vele? Mutogatja az utcán?
Annabelldrága, elmesélnéd pontosan miről is szól az evolúció meg a "természettörvények"? Van egy olyan tippem, hogy fingodsincs.
"Jó kérdés, engem is érdekelne, hogy "gondolkodnak" az ilyenek. Nem tudom, miért olyan nehéz belátni, hogy a kapcsolatban úgyis az számít, hogy ki hogy viselkedik, amihez a külsőnek vajmi kevés köze van. Eléggé sekélyes lehet az, akinek ennyire fontos a külső. Mire megy vele? Mutogatja az utcán?
Annabelldrága, elmesélnéd pontosan miről is szól az evolúció meg a "természettörvények"? Van egy olyan tippem, hogy fingodsincs."
Bár én nem Annabell vagyok, de ajánlom keress rá a nemi szelekcióra. Itt van egy részlet:
"A férfiak esetén a „férfiasság mutatója” a férfi szervezet tesztoszteron szintje. Ennek megfelelő szintje a férfiak testén a következő vonásokban mutatkozik meg (szintén a már említett szimmetrián túl):
a csípő váll-arány 0,85 körül van, ez széles vállat és keskeny csípőt, erős felsőtesti izomzatot jelent;
az arc felépítésében a férfias vonások dominálnak: kiemelkedő orr, széles járomcsont, erős és széles áll;
erős arc- és testszőrzet; mély hang.
A férfi testalkat tetszetős vonásait erősen kihangsúlyozva szintén nagyon jól megfigyelhetjük a pozitív rajzfilmhősök alakján. Jó példa erre Herkules és Zeusz (a Hercules c. Disney-féle rajzfilmben), Superman ill. Batman alakja: bennük az a közös, hogy erőteljes, izmos testük, széles válluk és erős állkapcsuk van.
A dolog fordítva is igaz: a negatív hősök általában sokkal kevésbé tetszetős testalkattal rendelkeznek a rajzfilmekben, erre jó példa Hókuszpók és Bibircsók a Hupikék törpikékből, Hadész a már említett Hercules c. Disney-féle rajzfilmből, vagy Joker, Batman ellenfele és általában a gonosz varázslók, boszorkányok.
A fentieken túl sikeresebb az a férfi, aki magasabb és szociálisan dominánsabb. A dominancia nem agresszivitást jelent, hanem elismert vezető helyet valamilyen közösségen, szubcsoporton belül. (Ezt Henry Kissinger, az Egyesült Államok volt külügyminisztere így fogalmazta meg: „A hatalom a legjobb szerelmi ajzószer”,[23] utalva arra, hogy a magasabb hatalmi pozícióban levő férfiak sikeresebbek a nők között.) Ez utóbbiak ui. a nők szemében azt jelentik, hogy párjuk testi erejével, rátermettségével és kapcsolatrendszerével képes lesz eltartani és megvédeni őt, valamint gyermekeit."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!