Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi számotokra a legfontosabb külső tulajdonság egy fiúnál?
Én először a testalkatot nézem meg, de a barna szemű barna hajú srácok az örök kedvenceim.:P
L18
Én először az arcot nézem,azon belül a szemét.Utána úgy az egész testét,hogy néz ki,mackós vagy izmosabb,vagy kettő közti stb.
DE a legfontosabb az arc,a szem!
15/L
Hát én először egy pasin a szemét, az arcát és a haját nézem:D
(16/L)
Legfontosabb külső tulajdonság: hogy elsőre megfogjon, legyen benne valami ami egyből megtetszik
LEgfontosabb testrész:D hát ez elég muris.. inkább csk annyi, hogy egy zöld szempárért, és egy olyan mosolyért amit egész nap néznél, hát..azért elolvadok :$
de megnézem a kezét is, azon látszik mennyire ápolt, (körmei rendesen le vannak e vágva, tiszták e)
meg nem tudom miért, de ha nekem nem jön be egy pasi keze, mármint az ujjai, meg a kézfeje, az alakja, meg úgy minden..akkor az egész nem jön be..:S:D
18:11-esnek:D
nekem a kedvenc szinem a zööld:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!