Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért számít a nőknek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít a nőknek ennyire a külső?

Figyelt kérdés
Nem mindegy hogy néz ki egy férfi?Úgy sem nézni fogják egymást:D(Nem, nem vagyok ronda és nem azért írtam a kérdést.Ne példázzatok hogy dea..dea... férfiaknak is számít a külső, igen, az egy másik kérdés.)
2010. febr. 20. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem mindegy...!

Nem vagyok felszínes, de tudod lehet akármilyen szép a lelke, ha ránézek és abszolút nem vonz...!

Mert érted...hogy alakítok ki egy olyannal szexuális kapcsolatot, ha nem tartom vonzónak?:S

Viszont fordítva is ez van...lehet akármennyire helyes meg jó testű...ha érzelmileg fejletlen...

2010. febr. 20. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A külső megfog, a belső megtart.
2010. febr. 20. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Ennyi erővel összejöhetnénk egy hajléktalannal is. Ha a férfiak nézik, h h néz ki egy nő, miért ne nézhetné meg egy nő is? Nekem különösebben nem számít, nem fontos milyen színű - hosszú haja van, milyen magas, szemüveges e, stb. Csak legyen ápolt és fogjon meg benne valami. Nekem fontosabb a kisugárzása!

17/L

2010. febr. 20. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Természetesen nekem is számít a külső,mint mindenki másnak.Ez nem jelenti azt,hogy magasak az elvárásaim,mert én sem vagyok az a kimondottan szép nő,így nem is álompasira játszottam eddigi életem során.Ha ápolt,igényes a külsejére,ad magára,és valamennyire hasonlít ahhoz a bizonyos típushoz,aki bejön nekem,akkor már esélyes.Természetesen ehhez szükséges,hogy jólelkű,és odaadó legyen,mert anélkül mit sem ér az egész!
2010. febr. 20. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennek biológiai szerepe van. Azért vonzódik mindenki a szép emberekhez, mert egészségesek(nek tűnnek) és így nagyobb az esélye az életképes utódok világra jöttének. Lehet azzal példálózni, hogy kinek mi a szép, de (ha arctól elvonatkoztatunk) ez nagyjából ugyan az mindenkinél.
2010. febr. 20. 22:59
 6/11 A kérdező kommentje:
Az nem számít hogy belülről milyen ember?Arra nem is vagytok kíváncsiak ha nem tetszik a külseje?
2010. febr. 20. 23:15
 7/11 anonim ***** válasza:

,,Természetesen ehhez szükséges,hogy jólelkű,és odaadó legyen,mert anélkül mit sem ér az egész!"

Olvass vissza egy kicsit,légyszíves!!!

2010. febr. 20. 23:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Azt figyelembe vettem, láttam amit írtál.Úgy értem hogyha mondjuk leszólít egy nőt egy pasi aki neki nem tetszik külsőre akkor általában nem ad esélyt neki az ismerkedésre, így nem derül ki hogy milyen ember is a pasi, pedig lehet hogy jól kijöttek volna.
2010. febr. 20. 23:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A többi nőről nem nyilatkozhatom de elmondom nálam hogy megy ez. (20/csaj)

Én mindenkinek adok esélyt, bárkivel haverkodom nem számít hogy néz ki. Ezek után több dolog sülhet ki a dologból:

1. rájövök, hogy egy idióta és lekoptatom :)

2. sok közös van bennünk ezért barátok leszünk

3. úgy érzem egy hullámhosszon vagyunk ezért sok időt töltök vele aztán egyszercsak azt érzem beleszerettem

Ez van akkor, ha nem jön be a pasi elsőre.

Ha bejön akkor én rögtön ágyba akarom vinni :) Aztán persze szeretem megismerni őket is :)

Tehát hiába rendes egy pasi, és hiába különleges ember ha egyszer nem vonz. Te szeretnéd megismerni mondjuk kiszel tündét? Hiszen lehet, hogy jólelkű...

Természetesen nagyon fontos a belső, de ha párkapcsolatról vagy szexről van szó nem pedig barátságról akkor kell legyen némi vonzalom.

Emellett úgy érzem igazán megengedhetem magamnak ezt a luxust, mert a pasiknak is fontos a külső. Ha rövid a hajam az a baj, ha hosszú az nem tetszik. Hát hagy válogassak már én is, és hagy jöjjek össze azzal akit vonzónak találok.

2010. febr. 21. 02:37
 10/11 anonim ***** válasza:

Aha, majd minden jó nő összejön egy 200 kg-s kocka férfival, hogy ők meglegyenek elégedve, mert ők válogathatnak. Ne szabja már meg senki, hogy kibe legyen valaki szerelmes :) Nem, nem mindegy, hogy néz ki egy férfi, és igenis példálózok, mert nem egy másik kérdés: te se jönnél össze semmilyen jött-menttel. Szerintem.

Nem jöttél be a csajnak, ennyi, tedd túl magad rajta xD

2010. febr. 21. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!