Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít a nőknek ennyire a külső?
Nem, nem mindegy...!
Nem vagyok felszínes, de tudod lehet akármilyen szép a lelke, ha ránézek és abszolút nem vonz...!
Mert érted...hogy alakítok ki egy olyannal szexuális kapcsolatot, ha nem tartom vonzónak?:S
Viszont fordítva is ez van...lehet akármennyire helyes meg jó testű...ha érzelmileg fejletlen...
Ennyi erővel összejöhetnénk egy hajléktalannal is. Ha a férfiak nézik, h h néz ki egy nő, miért ne nézhetné meg egy nő is? Nekem különösebben nem számít, nem fontos milyen színű - hosszú haja van, milyen magas, szemüveges e, stb. Csak legyen ápolt és fogjon meg benne valami. Nekem fontosabb a kisugárzása!
17/L
,,Természetesen ehhez szükséges,hogy jólelkű,és odaadó legyen,mert anélkül mit sem ér az egész!"
Olvass vissza egy kicsit,légyszíves!!!
A többi nőről nem nyilatkozhatom de elmondom nálam hogy megy ez. (20/csaj)
Én mindenkinek adok esélyt, bárkivel haverkodom nem számít hogy néz ki. Ezek után több dolog sülhet ki a dologból:
1. rájövök, hogy egy idióta és lekoptatom :)
2. sok közös van bennünk ezért barátok leszünk
3. úgy érzem egy hullámhosszon vagyunk ezért sok időt töltök vele aztán egyszercsak azt érzem beleszerettem
Ez van akkor, ha nem jön be a pasi elsőre.
Ha bejön akkor én rögtön ágyba akarom vinni :) Aztán persze szeretem megismerni őket is :)
Tehát hiába rendes egy pasi, és hiába különleges ember ha egyszer nem vonz. Te szeretnéd megismerni mondjuk kiszel tündét? Hiszen lehet, hogy jólelkű...
Természetesen nagyon fontos a belső, de ha párkapcsolatról vagy szexről van szó nem pedig barátságról akkor kell legyen némi vonzalom.
Emellett úgy érzem igazán megengedhetem magamnak ezt a luxust, mert a pasiknak is fontos a külső. Ha rövid a hajam az a baj, ha hosszú az nem tetszik. Hát hagy válogassak már én is, és hagy jöjjek össze azzal akit vonzónak találok.
Aha, majd minden jó nő összejön egy 200 kg-s kocka férfival, hogy ők meglegyenek elégedve, mert ők válogathatnak. Ne szabja már meg senki, hogy kibe legyen valaki szerelmes :) Nem, nem mindegy, hogy néz ki egy férfi, és igenis példálózok, mert nem egy másik kérdés: te se jönnél össze semmilyen jött-menttel. Szerintem.
Nem jöttél be a csajnak, ennyi, tedd túl magad rajta xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!