Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tényleg annyira számít a külső, mint a fiúknál?
Valahol azt olvastam, hogy a fiúknak az van beprogramozva genetikusan, hogy a legszebb lányokat válasszák párjuknak.
A lányoknál viszont az van beprogramozva, hogy ne a külső alapján válasszanak párt.
Akkor mégis mi az igazság?
Szerintem vannak akik fenn hordják az orrukat, nekik a külső számít.
Vannak a normálisak.
Aztán vannak, akiknek megfelelően előadod magad, és máris ábrándozó tekintettel bámulnak rád.
Utóbbi esethez volt szerencsém még az egyetemen. Nagyon tetszett egy csoporttársam, de úgy láttam, hogy valszeg külsőre megy. Aztán az egyik kövér, kifejezetten nem szép srác tartott egy kiselőadást valami irodalmi témából. Tényleg figyelemfelkeltő volt, de ahogy láttam, pont az én imádottamat nyűgözte le leginkább.
Aztán meg ha kellett, ha nem, bámulta a srácot. Én meg majd szétrobbantam. Komolyan mondom, hogy nagyon csúnyákat kívántam az illetőnek.
Akkor jó, mert helyes pasi vagyok (sok-sok lány szerint, én magam nem tartom nagy számnak külsőre) :D
Debrecen és környéki lányoknak adok esélyt az ismerkedésre. :)
Mert épp 3 lány is verseng értem, de nekem sajnos nem az eseteim külsőre. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!