Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mennyire fontos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire fontos számotokra a külső?

Figyelt kérdés

Konkrétan ismertek mondjuk egy fiút, tök jó fej, vicces, érdekes és sokak szerint jó ember, de mackós típus. Ha kedvelitek és Ő mondjuk többet szeretne egy barátságnál, akkor hogyan viszonyulnátok hozzá? Lehetne nálatok esélye, tekintve hogy belsőleg már elfogadtátok és szimpi is nektek?

Kort is írjatok légyszi!

25/F

2012. jún. 5. 14:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Főleg, ha ehhez még okos, értelmes is. (De nem okoskodó) előző válaszoló voltam. :)
2012. jún. 5. 16:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a mackókat, de nagyon sokan szeretik.
2012. jún. 5. 17:44
 13/16 anonim ***** válasza:
*mackósakat
2012. jún. 5. 17:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha tőlem kérdezted, h ez-e a kisugárzás, akkor válaszolok. Igen, én ezt nevezem kisugárzásnak. Vagyis én ezt úgy határozom meg, h a belső kivetül a külsőre. Tudod van az a mondat, h "Ami szép, az egyben jó..." - na ez egy nagy általánosítás, de azért mint minden általánosításban, ebben is van egy kis igazság. Mégpedig az, h ha te egy helyes arcú, normális testfelépítésű pasi vagy, akkor - mivel tisztában vagy az adottságaiddal - így sokkal lazább, életvidámabb és magabiztosabb vagy. A nők ezért keresik a jóképű egyedeket. Nem csak azért, mert jól néznek ki. Hanem mert ez a határozott és magabiztos fellépés vonzza őket. Persze ezzel nem mondtam újat, hiszen ezt nagyon sok ember tudja, és épp ezért, aki ezt tudja és elismeri, már nem tulajdonít annyi jelentőséget a külsejének. Mert ha megváltoztatja a dolgokat belül, ő is szert tesz erre a magabiztos és megnyerő kisugárzásra, ez egy nagyon erős vonzerő. Nem tudom, érted-e, amit mondok. Vagy lehet kicsit össze-vissza lett, mert bealudtam délután, szóval még kicsit kába vagyok.
2012. jún. 5. 18:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó kérdező! Értek mindent amit leírtál és nagyon köszönöm! Jó érzés tudni, hogy ilyen emberekre lehet itt akadni és tudod teljesen egyet is értek veled! A lényeg akkor abban rejlik, hogy a külső és a belső harmóniában legyen akkor nem lehet gond! :)
2012. jún. 5. 18:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Úgy is van. :)
2012. jún. 5. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!