Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne azt elviselni, hogy egy nekem tetsző, szimpatikus lánynál sem lehet esélyem a külsőm miatt?
ma 19:43
Már öreg, 22.
ma 19:46
Például szexkapcsolatnál, kinevettek, csúnya vagyok és ezért nem akartak velem szexelni. Máskor meg az utcán nevettek ki lányok, hogy mekkora orrom van és hogy nézek ki.
Utálok már kimenni is az utcára emiatt. Egy rém vagyok.
lehet h van aki emiatt elítél vagy ilyesmi, meg hogy ez nem szép dolog....meg jajj nemááár...
De szerintem fizess be egy elite k-úrvához akihez lakásra mehetsz! Lehet h nem 10e Ft, de legalább jól érezted magad és megnyugszol és máshogy látod majd a dolgokat!
én meg nehéz eset vagyok :P Az lehet még rosszabb :/
f18
Ha tényleg annyira aránytalan az arcod, és emiatt ronda vagy, akkor bevállalhatsz plasztikai műtétet is.
Úgy, ahogy a nők önértékelésén is javítani tud egy plasztikázott mell. 21. században vagyunk, nincs ezzel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!