Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Srácok, szólítottatok már le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, szólítottatok már le szimpatikus csajt az utcán sikerrel?

Figyelt kérdés
Volt már egy rakat barátnőm, de mindegyikkel ismerősökön, közösségen, vagy neten keresztül ismerkedtem meg. Utcán, buszon stb. valahogy a csajok mindig rohannak valahova unott fejjel, az érdeklődés teljes hiányát mutatva. Ez csak valami védelmi vonal, vagy ilyenkor tényleg nem érdemes kezdeményezni?
2012. máj. 29. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Igen.
2012. máj. 29. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is a vonaton ismertem meg a párom. Ő rajzolt én meg folyton néztem. Szóval észrevette. Én meg odamentem hozzá. Így kezdődött.

De ő volt az első pasi aki érdekelt is.

2012. máj. 29. 18:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy értelmes és szép lányt szólítottam le sikerrel a többi csak megalázás volt inkább. De neki volt barátja.
2012. máj. 29. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sráckorunk a Balatonon szinte minden este, egész nyáron... változó sikerrel. De nem adtuk fel, ha elsőre nem sikerült. Csodálatos lányokat ismertem meg így!!
2012. máj. 29. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egyszer, tüzet kértem a csajtól ő meg elkezdett velem beszélgetni. Még az msnem is elkérte anno :D csak sajnos volt akkor barátnőm.
2012. máj. 29. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
A válasz csak arról árulkodik, hogy jóképű-e a válaszoló. Aki jóképű, az bárhol, bármikor, aki nem, az soha sehol. Nem a hely számít.
2014. ápr. 8. 19:45
 7/7 anonim ***** válasza:
nem
2014. ápr. 8. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!