Mit vegyek anyák napjára, ha anyukám elég válogatos és
megmondja, ha neki nem tetszik valami?
Figyelt kérdés
Régen a tesommal vettünk neki vmit(már nem is emlékszem mit) karácsonyra, de visszavitette velünk, mert nem tetszett neki. Most már félek az ilyen ünnepektől, mert ha nem tetszik neki amit kap ki is nyilvánítja.
2009. máj. 2. 08:29
1/9 anonim válasza:
Virág? Azt talán lehet tudni, melyiket szereti.
Amúgy, ha így viselkedik, lehet érdemes lenne elbeszélgetni vele, hogy ez bánt titeket. Vagy előre megkérdezni, hogy mit szeretne és akkor talán megfelel.
Amúgy meg, ha nem tetszik neki vmi, vigye vissza ő.
2009. máj. 2. 08:48
2/9 anonim válasza:
Én a helyetekben vennék egy gyönyörű virágcsokrot.Azért is fizethettek több ezer forintot.Ennyi idő alatt már kitapasztalhattátok,hogy milyen virágot szeret,tehát nem fogja visszakülden.Ez a nap nem az ajándék nagyságától függ, hiszen azt köszönjük meg -mi gyerekek-,hogy Ő van nekünk! Nem születés/névnap, amikor komolyabb ajándékkal kedveskedünk. Nekem már 30éves a lányom és 1szál virágnak is örülni fogok,és ennyi pont elég.
2009. máj. 2. 08:49
3/9 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Ez a nap nem az ajándékról szól. A lényeg a gyerekek szemében van.
2009. máj. 2. 09:00
4/9 anonim válasza:
Nekunk kertes hazunk van meg anyukam imad kerteszkedni igy konnyu a dolgunk. Nallunk anyak napjan egy kulonleges virag, noveny amit kiultethet mindig nagy siker. :) Az iden ocsemmel egy kis magnolia fat vettunk mert regota az az alma, hogy egy magnolia fa legyen a haz elott, csak apuval mindig sajnaltak ra a penzt (nem vagyunk eleresztve anyagilag). Igy osszedobtunk az ocsemmel es megvettuk. Tavaly ket fuggokosarat vettunk neki amit felfurtak a haz ket oldalara. Meg az iden is buszken mutatta, hogy viragoznak a kosarak. :) Szoval nallunk nem nehez mert tudjuk minek orulne, minden ami a kerttel kapcsolatos.
2009. máj. 2. 09:33
5/9 A kérdező kommentje:
Orhideát vettem neki. Remélem örülni fog neki.
2009. máj. 2. 10:13
6/9 anonim válasza:
Én is anya vagyok.Soha az életben nem bántanám meg a gyerekemet azzal,hogy lebecsmérelném az ajándékát.Mindennek örülök,mert a lényeg,hogy létezik ez a tündérke és nekem már egy ölelése,mosolya,puszija is őrült nagy ajándék.
Beszélj az anyukáddal és mond el neki,hogy téged mennyire bánt,hogy készülsz és gondolsz rá és ezt szetetetből teszed,Ő meg látványosan nem örül.
2009. máj. 2. 10:48
7/9 anonim válasza:
Ilyennek? Semmit!
Bocs ha keménynek tűnik.
2009. máj. 2. 10:56
8/9 anonim válasza:
Szerintem az orchidea, amit vettél, tökéletes választás. Én nagyon örülnék neki. Ez az ünnep valóban nem az ajándékozásról szól, szomorú is lenne, ha az lenne a középpontban (mint újabban karácsonykor).
Elégedett lehetsz a választásoddal, virágnak mindenki örül. :)
2009. máj. 2. 11:08
9/9 anonim válasza:
Én szedni szoktam általában orgonát anyáknapjára...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!