Mennyire válogatós a párotok kaja tekintetében?
Eléggé, mert szerinte a csirkemellen kívűl minden hús mócsingos és zsíros.... Ha pl látja egyben a csirkét nem eszi meg arról sem a mellet ( mármint nem az élő csirkére gondolok). Szóval finnyás, de ha nem látja mi miből készül megeszi simán, csak néha át kell vernem:D aztán elmondom neki miből készült és azt is hogy legközelebb mielött fújjog, talán kóstolja meg :) Olyan mint egy kisgyerek. Szóval, ha ő neki nyersen nem szimpi a hús mert mittom én nem úgy vetődik rá a fény, az neki már nem jó:) ezért járok egyedül vásárolni, persze ez nem azt jelenti hogy én félig rothadó meg sápadt húsokat választok, csak neki ez a nyavalyája :)
Persze a mekiben nem baj miből készült a hús :) tiszta ellentmondás, de igyekszem rászoktatni az egészséges kajákra és hogy nem csak a csirkemell a jó :)
27/N
az én párom:
- semmilyen főzelék
- semmilyen tésztaétel, kivétel: káposztás tészta, chilis babos tészta,
- semmilyen zöldséges étel
- levesek közül csak a tyúkhúsleves, gulyásleves
- csak sült krumpli, petrezselymes krumpli rántott hússal
- semmilyen mirelit húsétel, fasirt, csibefalat
- semmilyen olasz, kínai, görög stb.
- májas sem, májas hurka sem
Amikor kórházban volt, minden reggelit, ebédet, vacsorát visszaküldött.
- Ellenben gyümölcsök: mindenfélét eszik
- Kifejezetten utálja a milánói makarónit is.
12:11
ismerős.Te mi a bánatot főzöl Neki egy héten,úgy ,hogy ne legyen egyhangú?Volt már olyan,hogy legszivesebben a fejére kented volna amikor válogatott?
az én párom azóta eszi meg a főzeléket amióta együtt vagyunk ,anyukája is változatosan főz de náluk mégis válogatva eszi meg az ebédet ..
érdekes hogy sok pasinak élvezeti cikként fogyassza el az ételt .. pedig szerintem nem az .. ezért eszünk ,hogy éljünk és nem azért élünk hogy együnk.. anyukám mondta ezt nekünk ..-meg azt is hogy éhes ember nem válogat ..
úgy neveltek ,hogy az étellel nem volt szabad játszani .. és amit elénk raktak meg kellett ennünk .. inkább értéknek mondható és nem játéknak amit meg kellett becsülnünk.. mostanába is azt látom ,hogy egyre dráguló világban "vissza kanyarodnak" a szendvicsről a főtételre.. sziasztok
Szia!
Hála az égnek, az én párom nagyon szereti a hasát és szinte mindent megeszik, ahogy én is. Nagyon sok kaját szeret, amiről nem is gondolnám,hogy férfiként jóízűen megeszi. Pl. spenót, krumplifőzelék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!