Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire válogatós a párotok...

Mennyire válogatós a párotok kaja tekintetében?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 12:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé. Tésztaétel egyátalán nem. Zöldségféléből sokfajta nem. Leves, csak egy két fajta. A hagyományos kaják jöhetnek. Különlegesebbekből kínai. Nagyon utálom, mert számomra az egyik legvisszataszítóbb tulajdonság, ha egy ember válogatós. Jól meg kellett volna verni kiskorában, mert szerintem ez javarészt a szülők hibája. Végül is nem arról van szó, hogy liszt tej vagy ilyesmi érzékeny, hanem egyszerű hisztériázásról, amit egy két pofonnal jól lehet kezelni. A paradicsom ha már benn van a hűtőben, akkor képes nem enni a kajából ami benne volt vele a hűtőben. Egyszer olyan mérges lettem, salátát csináltam, nekem vegyes, neki uborka, és a kéne egy icipic paradicsomhéj maradt, és ezért elkezdett szirénázni, mérgemben hozzávágtam az egész tálat salátástól, na lett ám eriszd el a hajamat, de én kerültem ki győztesen. Ha lehet, tényleg elkerülöm, hogy olyan kaját adjak elé amit nem szeret utál, de ha nem úgy jön össze, akkor nem. Akkor főzhet magának, végül is nem ötéves kisgyerekről van szó, akinek minden hülyes hisztijét tolerálnom kell.
2009. szept. 22. 12:27
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé válogatós, nem eszik zöldséget, sem semmit amiben látható állapotban van a hagyma, elég sok levesfélét kerül.

Viszont amiben sohasem válogat az a sütik, és az édességek, mindenfélét szívesen megeszik.

2009. szept. 22. 12:34
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk egy kicsit más a helyzet. Az én párom ugyan megeszik majdnem mindent, kivétel a rántott sajt (azt nagyon finnyásan eszi, vagy nem eszi meg), meg a zöldséglevest nem szereti. Inkább én szoktam válogatni. Ha valaminben van egy kis kövér, már meg sem eszem, legyen az bármilyen finom falat, sem a pacalt nem eszem meg, bármilyen formában is van.

22/N

2009. szept. 22. 12:39
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom elé nem lehet olyat rakni amit nem enne meg.Volt mikor annyira borzalmasul sikerült a kaja ,hogy hiába én csináltam nem tudtam megenni ki akartam önteni, párom egyből kiakadt jó az ne hogy már kiöntsem. Van pár dolog amit annyira nem szeret ,de ha más nincs akkor megeszi.Én azért eléggé válogatós vagyok.
2009. szept. 22. 12:43
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom 3 dolgot nem eszik meg:

- mézes puszedli

- tökfőzelék

- étcsoki

Szerencsére nincs gond ezzel,imád enni.:)

2009. szept. 22. 12:46
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal inkább válogatós, mint én. Én mindenevő vagyok, ő viszont...Zöldség, gyümölcs, máj teljesen kizárva. De ezen kívűl még millió dolog van, amire kapásból rávágja, hogy nem kell. Szíve szerint rántott húst enne minden nap! :):):)
2009. szept. 22. 12:51
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a mázlisták táborát erősítem. A párom főz, méghozzá nagyon jól, sőt be is vásárol. Egyikőnk sem túl válogatós, a szokásos kajáinkat együtt választjuk ki. 90 %-ban fedi az ízlésünk egymást. Nála a tészták egy része nem túl kedvenc, nálam meg a spenót és a sóska főzelék. Ha ilyesmit csinálunk, van mindig alternatíva is. Ő is szereti a zöldségeket, gyümölcsöket, sőt, amióta Vele vagyok sokkal normálisabban eszem. Meg olyan jó érzés, hogy tudom, mennyi szeretettel készítette az ételt. Ha éppen akad úgy időm, hogy a baba alszik, akkor külön jó program az együtt főzőcskézés.
2009. szept. 22. 12:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Anyósom azt mondja, hogy az ő fia a világ legválogatósabb embere. Pedig nem, csak egy 30 éves ember esetében már illene tudnia, hogy mit szeret és mit nem...
2009. szept. 22. 12:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi majdnem ugyanazokat a dolgokat szeretjük,így szerencsénk van egymással. Mindent megeszik,amit nem annyira szeret abból is eszik legalább egyszer. Nincs olyan hogy ezt meg azt nem szereti,pl a tök főzeléket nem szereti de rántva igen. Én nem eszem a gombát de ha mással van és nem érzem az ízét akkor igen. Nem nagyon szokott válogatni,nálunk ebből nincs vita.
2009. szept. 22. 13:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

ha rajta mulna,a következő 10évben elég lenne spagettit,rántotthust,rántottsajtot,és pörköltöt csinálnom,plusz pizza,meki...

zöldséget nem hajlandó megenni,főzelékeket sem igazán,bár a rántott cukkinire hal volt neki mondva,elhitte,megette:D

2009. szept. 22. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!