Mennyire válogatós a párotok kaja tekintetében?
Eléggé válogatós, nem eszik zöldséget, sem semmit amiben látható állapotban van a hagyma, elég sok levesfélét kerül.
Viszont amiben sohasem válogat az a sütik, és az édességek, mindenfélét szívesen megeszik.
Nálunk egy kicsit más a helyzet. Az én párom ugyan megeszik majdnem mindent, kivétel a rántott sajt (azt nagyon finnyásan eszi, vagy nem eszi meg), meg a zöldséglevest nem szereti. Inkább én szoktam válogatni. Ha valaminben van egy kis kövér, már meg sem eszem, legyen az bármilyen finom falat, sem a pacalt nem eszem meg, bármilyen formában is van.
22/N
Az én párom 3 dolgot nem eszik meg:
- mézes puszedli
- tökfőzelék
- étcsoki
Szerencsére nincs gond ezzel,imád enni.:)
ha rajta mulna,a következő 10évben elég lenne spagettit,rántotthust,rántottsajtot,és pörköltöt csinálnom,plusz pizza,meki...
zöldséget nem hajlandó megenni,főzelékeket sem igazán,bár a rántott cukkinire hal volt neki mondva,elhitte,megette:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!