Mennyire válogatós a párotok kaja tekintetében?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 12:02
21/24 anonim válasza:
Az én férjem mindent megeszik ha van benne hús!!!Ha nincs akkor lehet bármi a sütin kivül,tuti,hogy nem eszi meg.
22/24 anonim válasza:
a tv be láttam hogy angliában felnőttek emberek csak sültkrumplin. meg a másik ember csak kínai levesen meg bolti szendvicsen. meg csak hzúst eszik zöldség gyümölcstől öklendezik meg meg se meri kostolni.
23/24 anonim válasza:
Néhány előző válaszban ráismertem a páromra. Én szinte mindent megeszek, ő szinte semmit. A sláger a rántott hús, az jöhet bármikor, de én nem vagyok hajlandó mindig azt csinálni. Így sokszor nem eszi meg amit főzök, de hálistennek szereti a szendvicset, el is készíti magának, és elél rajta bármeddig :-)
24/24 anonim válasza:
Szerencsére a párom mindent megeszik, 3 dolgot kivéve.
1.spenót
2.sóska
3.pacal
Ezeken kívül bármit tehetek elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!