Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki komoly kapcsolatot keres, és csak kevés nő tetszik neki igazán, az miért kapja azt a jelzőt, hogy válogatós?
De miért érdekel mások véleménye? Szíved joga, hogy ne alkudj meg bármilyen kapcsolatban.
Én pl. egyáltalán nem örülnék annak, ha úgy lenne velem a partnerem, hogy "mindegy, csak valaki legyen". Ezt azért lehet érezni...
Én nőként sokkal jobban örülnék annak, ha azt érezném, hogy a társam sok száz másik nő közül pont engem választott, mert megfelelek az elképzeléseinek.
Mert válogatós. Én is ilyen vagyok, válogatós. Ez van.
Mert sok olyan pár van, hogy csak a megszokás miatt vannak együtt nem boldogok, nem szabadok. Bár soha nem jönnének olyannal össze akibe semmi vonzót nem találnak, még is olyannal vannak együtt. -Értelek.
Egyébként személyes tapasztalat, hogy válogatva is jól meg lehet szívni, úgy hogy én már bánom a sok válogatást és s ok nőt akit kirostáltam.
Hát azért, mert válogatós!
De az nem baj!
"ami persze szakítással végződik és ugyanott van."
De addig is legalább több puncit megdug :-P
"akkor egy válogatós örök szűz szar ember maradsz"
Erre én biztos visszavágtam volna hogy: "Téged sosem tudnálak túlszárnyalni. sz@r emberségből te már profi szinten vagy"
Ilyen looserekkel kár foglalkozni, még leköpni se érdemes őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!