Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyek ennyire válogatós?
Amikor neten próbálok ismerkedni, és képet cserélünk valakivel, eddig 1-2 kivétellel minden pasi szépnek talált, nekem viszont szinte senki nem jön be, de nem tudom, hogy miért, nem tehetek erről. Egyébként a személyiség is nagyon sokat számít nálam, de azért vonzalom nélkül nem megy. :(
Más is van ilyen helyzetben?
19/L
Nekem alacsonyak az igényeim, csak legye magas, izmos, pont jó alkatú, okos, gazdag, független, odaadó, vicces, de mégis komoly, intelligens, művelt, őszinte, elegáns SATUBBI!
A 19/L pedig nem lep meg.
Szákráblő!
Az a baj, hogy te azt gondolod, hogy szerelem, vonzalom csak akkor lehet két ember között, ha már az első pillanatban megvan a szikra. Szerintem ez hülyeség.
Nekem a jelenlegi barátom eleinte egyáltalán nem jött be, de ahogy megismertem, egyre többet beszélgettem vele, megkedveltem és egyre jobban megtetszett.
Talán próbáld meg azt, hogy sokáig nem cseréltek képet. Egy idő után valószínűleg lesz olyan pont, mikor már azt mondod, majdnem mindegy, hogy néz ki az illető.
A másik lehetőség, hogy annak ellenére adj neki esélyt, hogy nem az eseted. Egy pár randi, barátkozás, ismerkedés simán belefér, hátha változik a véleményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!