Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elegem van! Nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van! Nem tudom mit főzzek neki nagyon válogatós a férjem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Krumplit ,tésztát,(hüvelyeset, ritkán megeszi) nem eszik.A magyaros kajákat utálja,a diétás ízvilágot sem szereti.És ha nem tetszik neki amit főztem jön a hiszti miért ez. Ő ezt nem eszi meg ,meg hányingere is van stbb .Ha kérdezem tőle mit főzzek válasz :Te tudod, meg ne zaklassam a mit főzzek dumával.
2015. jún. 23. 16:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
Ne főzz rá egy darabig, talán utána értékelni fogja.
2015. jún. 23. 16:54
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Mondd meg, hogy vagy ír neked egy listát a kis finnyás szája íze szerint, ha elvárja, hogy te főzzél rá, vagy mostantól nincs kaja és eszik, amit tud. Ne asszisztálj ahhoz, hogy rabszolgaként kezel és mellé a hisztis kisgyerekként viselkedik.
2015. jún. 23. 16:54
 3/24 anonim ***** válasza:
31%
Kenj neki kenyérre puffin lekvárt, mert csak az ad erőt, és mindent lebíró akaratot. :) Hátha legyőzi a finnyásságát. Amúgy, ha ez nem ízlene neki, jöhet a hagymásbab.
2015. jún. 23. 16:55
 4/24 anonim ***** válasza:
62%

Ilyenkor mindig felmerül bennem a kérdés, hogy ő mit szeret egyáltalán enni? Hamburgert pizzával, vagy mit?

Aztán még én hittem azt, hogy finnyás vagyok.

2015. jún. 23. 16:58
 5/24 anonim ***** válasza:
68%
éhes ember nem válogat ízlik annak minden falat!
2015. jún. 23. 16:58
 6/24 Mumusan ***** válasza:
55%
Kompromisszum. A hét felében az van amit ő akar enni, másikban az amit te.
2015. jún. 23. 17:01
 7/24 anonim ***** válasza:
62%

Ne főzz neki. Szerintem eleve jófej módon álltál a kérdéshez, próbálsz olyat készíteni, amit szeret, de lesz*rja, ha megkérdezed, hogy mit kér. Akkor meg ne panaszkodjon. Ha nem tetszik neki, főzzön magának. Én bejátszottam párszor, hogy délben megkérdezte a párom, hogy na, mi lesz az ebéd, én meg néztem rá nagy szemekkel, hogy "miért, te nem főztél?". Egy idő után leesett neki, hogy nem alapértelmezett dolog az, hogy csak én főzök, az meg pláne nem, hogy folyamatosan én találom ki, hogy mi legyen a kaja. Ne félj, azóta minden hétvégén már reggel jön, hogy találjuk ki, hogy mit főzzünk, és tényleg ő is részt vesz az elkészítésben is.

1-es meg ha ennyire tudja, hogy mire van igénye, nyugodtan el is készítheti magának, okés, cicafiú?

2015. jún. 23. 17:02
 8/24 anonim ***** válasza:
13%

Tehát kérdező hozzámentél egy férfihoz és azóta annyira sem voltál képes megismerni, hogy el tudd dönteni, hogy mit főzzél neki.

Az ilyen mértékű sekélyesség még számomra is rémisztő.

2015. jún. 23. 17:03
 9/24 anonim ***** válasza:
77%

13: Mondja ezt az, aki a saját bevallása szerint ismeri az összes nőt és mindenki a pénzre hajt. :D

Következetesség, bro... következetesség.

2015. jún. 23. 17:15
 10/24 anonim ***** válasza:
21%

az internetet ne csak a női portálok olvasgatására használd meg a hülyeségek irkálásra,nézz új recepteket,számtalan van

kérdezd meg mik az ötleti,vedd rá hogy részt vegyen az ételek megálmodásában ! :D alkossatok!

2015. jún. 23. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!