Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van! Nem tudom mit főzzek neki nagyon válogatós a férjem. Mit csináljak?
Exem kért tőlem anno fánkot, mondom ok rááldozok egy napot. Persze nem kellett neki, szerinte túl olajos volt (nyilván lecsöpögtetem, de olaj nélkül elkészíteni azért nehéz). Mondtam neki, ha ezt mégegyszer eljátsza a hajára kenem a kaját. Hát eljátszotta a bablevessel. Szívbaj nélkül ráborítottam.
Jelenlegi párommal együtt vásárolunk előre eldöntve mit készítek, ált azt amit ő szeret, de egyikünk se válogatós. Néha besegít de ált talál magának valami házimunkát amíg főzök.
Múltkor a bontásba segített be, de már nem volt több megfelelő méretű éles kés úgyhogy odaadtam neki az egyik vadászkésem. Alig tudtam visszaszerezni, nem akarta elhinni milyen könnyen viszi a húst :)
Nálunk jó hangulatúak hétvégi nagy főzöcskék. Kérdező szerintem a férjed elkényelmesedett. Ne hagyd hisztizni, légy következetes. Nem kell elárasztani bablevessel mint anno ahogy én tettem, de ne hagyd, hogy semmibe nézzen téged és a munkád.
Férfi vagyok, nem válogatós, és jól főzök....
De a problémát nem a kajában látom, hanem ebben:
"Ha kérdezem tőle mit főzzek válasz :Te tudod, meg ne zaklassam "
Ez elég gyerekes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!