Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elegem van! Nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van! Nem tudom mit főzzek neki nagyon válogatós a férjem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Krumplit ,tésztát,(hüvelyeset, ritkán megeszi) nem eszik.A magyaros kajákat utálja,a diétás ízvilágot sem szereti.És ha nem tetszik neki amit főztem jön a hiszti miért ez. Ő ezt nem eszi meg ,meg hányingere is van stbb .Ha kérdezem tőle mit főzzek válasz :Te tudod, meg ne zaklassam a mit főzzek dumával.
2015. jún. 23. 16:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
91%
Én brutális lépésre szánnám el magam, mert nem bírom a hisztit. A kezébe nyomnék egy szakácskönyvet, és megmondanám neki, hogy vagy kiírja belőle azokat az ételeket, amiket bármikor megeszik (nem ám csak néha-néha, hogy aztán meg azon menjen a hiszti, hogy éppen most nem ezt akar enni), vagy főzze meg magának, amit éppen szeretne, ha már úgyis van hozzá könyve. Ha egyikre se lenne hajlandó, akkor innentől kezdve csak magamra főznék, ő meg oldja meg a kaját, ahogy akarja. Azért arra én is kíváncsi lennék, hogy miért csak most ütközik ki ilyen erősen ez a probléma?
2015. jún. 24. 01:51
 22/24 anonim ***** válasza:

Exem kért tőlem anno fánkot, mondom ok rááldozok egy napot. Persze nem kellett neki, szerinte túl olajos volt (nyilván lecsöpögtetem, de olaj nélkül elkészíteni azért nehéz). Mondtam neki, ha ezt mégegyszer eljátsza a hajára kenem a kaját. Hát eljátszotta a bablevessel. Szívbaj nélkül ráborítottam.

Jelenlegi párommal együtt vásárolunk előre eldöntve mit készítek, ált azt amit ő szeret, de egyikünk se válogatós. Néha besegít de ált talál magának valami házimunkát amíg főzök.

Múltkor a bontásba segített be, de már nem volt több megfelelő méretű éles kés úgyhogy odaadtam neki az egyik vadászkésem. Alig tudtam visszaszerezni, nem akarta elhinni milyen könnyen viszi a húst :)

Nálunk jó hangulatúak hétvégi nagy főzöcskék. Kérdező szerintem a férjed elkényelmesedett. Ne hagyd hisztizni, légy következetes. Nem kell elárasztani bablevessel mint anno ahogy én tettem, de ne hagyd, hogy semmibe nézzen téged és a munkád.

2015. jún. 24. 10:05
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért töröd magad? Felnőtt ember, tud főzni magára. Hisztizni meg csak a gyerekek szoktak.
2015. jún. 24. 13:10
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, nem válogatós, és jól főzök....

De a problémát nem a kajában látom, hanem ebben:

"Ha kérdezem tőle mit főzzek válasz :Te tudod, meg ne zaklassam "

Ez elég gyerekes dolog.

2015. jún. 26. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!