Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elegem van! Nem tudom mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van! Nem tudom mit főzzek neki nagyon válogatós a férjem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Krumplit ,tésztát,(hüvelyeset, ritkán megeszi) nem eszik.A magyaros kajákat utálja,a diétás ízvilágot sem szereti.És ha nem tetszik neki amit főztem jön a hiszti miért ez. Ő ezt nem eszi meg ,meg hányingere is van stbb .Ha kérdezem tőle mit főzzek válasz :Te tudod, meg ne zaklassam a mit főzzek dumával.
2015. jún. 23. 16:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
28%
18.: most is csak a szádat tépted
2015. jún. 23. 17:36
 12/24 anonim ***** válasza:
27%
Ahogy gondolod. Kívánom, hogy legyél boldog mókuska.
2015. jún. 23. 17:38
 13/24 anonim ***** válasza:
20%
18: Az övére lehet, hogy nem, de az enyémre igen. Pedig kandúr vagyok. Elég gáz, amit művelsz. De ha csak 16 vagy, akkor még elnézem.
2015. jún. 23. 17:39
 14/24 anonim ***** válasza:
26%
Zsíros kenyér hagymával jó lesz neki.
2015. jún. 23. 18:01
 15/24 Mumusan ***** válasza:
0%
Csinálj 2 kiló karajból meg 2 kiló csülkből pörköltet, fagyaszd le adagokban, aztán egye nonstop ha neki úgy jó. :)
2015. jún. 23. 18:16
 16/24 anonim ***** válasza:
77%

Nem értem hogy a büdös francba lehet úgy éveket együtt élni és összeházasodni, hogy nem tisztáztok ilyen alapvető dolgokat?!

Nem baj az, ha az ízlésetek nem egyezik, de legyen már meg az alapvető tolerancia, tisztelet!

Nálunk ennél sokkal durvább különbség van, egyikőnk pl. vegetáriánus mégsem veszekszünk soha az ételen! Ha nem olyasmi van, ami tetszik, akkor főz ki-ki magának külön, egyébként meg közösen vagy egyik a másikra. Nem a középkorban élünk, hogy a nő tegye az ura elé az ételt és minden nap a konyhában robotoljon, a férfi meg ráborítsa a tányért ha nem ízlik. Hát főzzön ő, ha ennyire finnyás és bunkó.

Főzz szépen magadnak amit szeretsz, majd ha nem tetszik neki, eszik mást...

2015. jún. 23. 18:17
 17/24 anonim ***** válasza:

Szép neved van.:DD

2015. jún. 23. 18:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Ő, ha! Látom nagytakarítás volt. :D
2015. jún. 23. 18:31
 19/24 anonim ***** válasza:
56%

Minek mentél hozzá,divatból?:D

Ha nincs gyerek akkor válj el mert nem szeretitek egymást és úgy tűnik csak kötözködik veled.

Ezentúl ne főzz neki,probléma megoldva.:D

Egyen szart akkor ha ennyire finnyás.:D

2015. jún. 23. 18:31
 20/24 anonim ***** válasza:
75%
biztos nem főznék neki semmit.
2015. jún. 24. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!