Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen az ember a magány ellen ha válogatós és nem mindegy kit választ?
Figyelt kérdés
Úgy érzem magányos vagyok, de nem tehetek róla nem tudok csak úgy egyszerűen összejönni akárkivel. Bele keveredtem egy baráti körbe ahol az ázsiai férfiakért rajonganak.. csak velük akarnak összejönni. Itt a gond teljesen rá szoktattak.. lassan nem tudok másra ránézni csak ázsiai fiúkra persze Magyarországon kevés van így marad az internet. Lehet nevetséges, de egyre többen vannak így szerintem. Mostanában nagyon elterjedt a kpop örület. Próbálok a magyar fiúkra is úgy nézni, de egyszerűen nem tudom hogy fog e menni pedig voltak már fiúim és azok közül is csak egy volt ázsiai a többi mind magyar volt. Mit lehet tenni ez ellen?!! Értelmes válaszokat várok köszönöm.2015. febr. 25. 20:36
1/7 anonim válasza:
Mikor az arcába nézel egy fiúnak, kicsit húzd szét a szemeit a hüvelykujjaddal!
2/7 anonim válasza:
Mit tegyen az ember, ha nem szeret gyalogolni. És a suzukiba nem szívesen ül bele, mert a ferrari jobban tetszik neki.
Keress egy Négert.
3/7 Unpredictable válasza:
Erre értelmes választ???
Meg csak az ázsiaiak... Ez valami fétis???
4/7 anonim válasza:
irány kína haver laza másfél milliárd a választék
5/7 anonim válasza:
Nekem meg a vörös hajú , borostájú pasik tetszenek kék szemmel, v barna....nekem sincs könnyebb dolgom....nem találok olyan pasit.Vagyis volt egy de az egy bunkó és nem akart engem csak lazára, de már arra sem akar.....és nagyon bejönnek a vörösek:(csak alig lehet látni...főleg úg h még a stilusa is jó
N
6/7 anonim válasza:
A kínaiaknak elég durvák az arcvonásaik, a japán férfiak szebbek, de a koreaiak tetszenek leginkább, ők közelebb is állnak egy európai vonásaihoz. Nekem is hasonló bajom van, de nem a külsejük miatt, hanem nagyon rákaptam a koreai sorozatokra, ami mind olyan romantikus, ahol a férfi tesz is valamit a nőért, és én is elkezdtem vágyni egy ilyen szerelemre. Lehet, hogy ez csak időszakos nálad, majd kinövitek, vagy ha már nem vagy tini, akkor is elkezdhetsz másért rajongani.
7/7 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet, de engem valamiért nem zavar. Ne vedd figyelembe, majd egyszer úgyis eljön a nagy "ő". Szòval addig nyugodtan nèzegesd a cukibbnál cukibb koreai fiukat <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!