Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választok mindig rosszul pasik terén? Talán én
vagyok hülye hogy nem vagyok elég válogatós?
Szerintem az a legnagyobb parkapcsolati problema forras (nem csak nalad, hanem sokaknal), hogy amig onmagunkat nem ismerjuk, nem is tudhatjuk, hogy milyen tarsat keresunk.
Ontudatlan vs. tudatos parvalasztasra gondolok itt elsosorban.
2015. aug. 15. 23:13
Rosszul válogatsz,inkább így mondanám.
Felszínes megítélésekből dönt a legtöbb nő nagyon rosszul.Mert csak azt nézik kizárólag a külsőt,és abból próbálnak megítélni embereket.Nem véletlenül döntenek/választanak ennyiszer rosszul.Az ok ez,a megoldás annyi,hogy megismerni rendesen a másikat,és utána ítélkezni...
24/F
2015. aug. 15. 23:16
Aki csak fel akar szedni direkt azt mondja, amit hallani akarsz. Ez alapszabály.
2015. aug. 15. 23:19
Ezek a srácok csak szerettek volna egy barátnőt, mert lehet hosszú ideje nincs senkijük, és úgy vannak vele, hogy majd lesz valami.... de egy biztos, hogy komoly kapcsolat nem lesz belőle és nem is lett volna belőle. Jobban jártál, hogy hamar kiderült ez. Egy normális kapcsolathoz idő kell míg megismerik a felek egymást, szerintem ritka az amikor szerelem első látásra. DE nem kizárt. A kérdéseidre is választ adjak: szerintem te is szeretet hiányos vagy és most stresszelsz azon, hogy senkid nincs, talány irigy vagy más párokra akik kézen fogva sétálnak és élvezik a nyarat együtt, így minnél hamarabb szeretnél egy pasit. Hülye nem vagy, csak egyszerüen nincs szerencséd most, hidd el ha nem fogsz gondolni a pasi szerzésre akkor talál meg az igazi. :) Én már ezen nem izgulok.... A többire nem tudok most válaszolni :) 27f
2015. aug. 15. 23:20
Talán randi előtt jobban meg kéne ismerni a másikat, így nem lenne akkora zsákbamacska.
2015. aug. 15. 23:21
Szoktatok beszélgetni pl chaten vagy mailben randi előtt?
2015. aug. 16. 00:00
Senkinek sem kötelező igent mondani. Azokkal randizz, akikhez vonzódsz, így te sem hitegetsz senkit feleslegesen.
2015. aug. 16. 00:01
5-6: a randi való ismerkedésre, fél óra alatt több kiderül, mint 30 óra levelezésből és csetből.
Kérdező: ne randizz olyannal, akivel nem érzed jól magad. De ha jól értem, neked az a problémád, hogy valaki első találkozáskor nem jön be. Az elég gyakori, normális. Akkor van gond, ha félév járás után derül ki sorozatban, hogy nagyon melléfogsz, és nem is tanulsz belőle.
2015. aug. 16. 00:11
"A pasik akikkel ismerkedem mindig úgy próbálják beállítani magukat, hogy hasonlóak a tulajdonságaim az enyémhez."
"Mindig azt írják mindenkinek esélyt kell adni..."
Ezek mind k*csög PUA-dumák.
Ha valaki ilyesmiket ír, azt hagyd a fenébe, mert csak SZÉDÍT vele.
2015. aug. 16. 01:01
8# Nem tudom te hogy vagy vele, de én randira csak akkor hívok valakit, ha már ismerem.. Ne hogy már randin derüljön ki, hogy egy flegma, visszabeszélős nagyszájú emberrel randizom, aki mondjuk még érzékeny a napra is, esetleg allergiás vagy a fene se tudja. Mert ugye ezek simán megeshetnek, ha csak úgy randit kérsz, mert ha tetszel valakinek nyilván nem fog nemet mondani, így az ilyesmik előjönnek a randin, amik majd roppant kellemetlen szitukhoz vezetnek. Ha neked így jobban tetszik, akkor egészségedre. Én maradok annál, hogy előtte chaten vagy telefonon megtudom amit szeretnék, és ez nem tart napokig. .. .
2015. aug. 17. 00:31
Kapcsolódó kérdések: