Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én mindig rosszul választok? Szimplán szerencsétlen lennék?
Figyelt kérdés
Azok a pasik akik engem érdekelnek vagy foglaltak, vagy csak szexet akarnak, vagy külföldiek és elutaznak, vagy nem jövök be nekik. Mindig ez van. Persze olyanokat érdeklem akik meg nekem nem tetszenek. De olyannal meg nem tudok összejönni akihez egyáltalán nem vonzódom és belsőre sem jön be. Miért van ez így velem, mit csináljak? Pedig nagyon igyekszem, próbálok ismerkedni de mindig kudarc az egész.2015. máj. 31. 17:52
1/19 anonim válasza:
szia velem is ez van :D Azok a csajok akik engem érdekelnek foglaltak mind . én meg De olyannal meg nem tudok összejönni akihez egyáltalán nem vonzódom és belsőre sem jön be! ez nálam A szitú üdv a klubban
2/19 Interferencia válasza:
Összesen hány példa alapján mondod ezt? Tényleg jó lenne, ha megtennéd, hogy összeszámolod, azokat is, akik téged érdekelnének, és akik irántad érdeklődtek.
4/19 A kérdező kommentje:
Úgy 8-10 ilyen pasiról van szó. Akivel én ismerkedtem volna de ők velem nem, az említett okok egyike miatt. Hát olyan akinek meg én kellettem nem tudom pontosan mennyi lehetett, ilyen igazából folyton van.
2015. máj. 31. 18:01
5/19 anonim válasza:
Velem is ez volt. Aztan elegem lett es el kezdtem jatni egy srsccal , aki nem jott be a kapcsolatunk elejen. Annyira egy hullamhosszon vagyunk kezdettol fogva, hogy nem akartsm lerazni. Gondoltam, majd csak tortenik valami. De kozben lefogyott es segitettem atvaltoztatni a stilusat! Igy allati meno lett! Szuperszexi. Elvalaszthatatlanok vagyunk. N
6/19 Interferencia válasza:
Pedig az már nem kevés, úgyhogy tényleg veled lehet valami "gond".
7/19 A kérdező kommentje:
De mi lehet velem a gond? Mert ha megismernének akkor el tudnám fogadni, hogy valami belsőleg nem stimmel velem, nem tetszik nekik. De nem erről van szó mert aki mondjuk csak szexet akar az meg sem ismer. Akinek barátnője van annál alapból nincs esélyem. De ő sem ismer meg. A külföldiek szintén nem tudnak megismerni. Akiknek meg nem jöttem be, nekik külsőre nem tetszettem. Ezt persze elfogadom. Szóval ezért nem tudok már mire gondolni csak arra hogy szerencsétlen vagyok. De ennyire?
2015. máj. 31. 18:13
8/19 anonim válasza:
Mi van azokkal, akik kapcsolatot akarnak?
9/19 Interferencia válasza:
Hogyan zajlanak ezek a visszautasítások?
10/19 anonim válasza:
Mielőtt nagyon nekiállnál sírni,elárulom neked,hogy én is így vagyok,meg még elég sokan.Ilyenkor nem csak arra kell gondolni,hogy örök lúzer vagy,hanem hogy mindig a nem megfelelő emberekhez vonzódsz.Ennek meg ugye van oka,mert egy bizonyos típus jön be.Talán más berkekben is keresgélni kéne.Én is próbálkozom ezt tenni.Amúgy a helyzetem ugyanez pepitában.Megnehezítve azzal,hogy szerelmes vagyok valakibe reménytelenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!