Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok az életben ilyen szerencsétlen? Egyáltalán mi értelme van az életemnek ha az egész tiszta rossz? 23/l
De ha jártál fiúkkal, akkor már kellettél valakinek.
És ha a járás közben se voltál boldog, akkor valami más lehet, amitől szar kedved van, nem?
Látod, ez egy nagyon jó kérdés.
Sajnos én sem tudom rá a választ.
Én is ilyen vagyok csak mint férfi. Ismerkedtem lányokkal, minden szép és jó, majd egycsapásra 180 fokos fordulat és vége mindennek.
Szerintem lusták az emberek az ismerkedésben, minden olyan a mai világban, hogy gyorsan kell és ha nem jönnek elő az érzések vagy nem lesznek olyan események, élmények amit várna az ember az elején, akkor érdektelenné válik a másik számára.
Ha gondolod beszélhetünk és válthatunk pár üzenetet.
Nyugi nem harapok. :)
27/F
Muszáj sajnáltatnod magad? Tudom, ez a legegyszerűbb, de ezzel úgysem fogsz elérni semmit.
Ha a külső kisugárzásod búval b..ott, akkor ne csodálkozz hogy senkinek se kellesz!
Légy vidám, pozitív, sokan évekig keresik a hozzájuk passzoló személyt!
Te pedig ne siránkozz már 23 évesen, nincs itt a világ vége!
Menj el szórakozni, éld az életedet, menj vásárolni a barátnőiddel!
Zárd le a múltat, élj a jelenben, mert ha a múlttal foglalkozol, akkor nem leszel boldog a jelenben!
Ne akarj görcsösen pasit, mert annál jobban nem fog sikerülni!
Gondolkozz el azon, hogy mi volt a gond az előző kapcsolataidban, az csak kifogás, amiket írtál, amiket a pasik mondtak, ettől sokkal nagyobb a gond!
Nem mellékesen, ha egy párkapcsolattól várod a boldogságodat, akkor az már régen rossz!!!!
Ha nincs párkapcsolatod, akkor sz.r..ul érzed magad? Társfüggőségben szenvedsz, vagy mi?
Párkapcsolatban se leszel boldog, ha egyedül nem vagy boldog!! Ez örök szabály!
Foglald le magad, menj ki a természetbe, szórakozz, élj a hobbijaidnak! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!