Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy én mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy én mindig rosszul választok? Szimplán szerencsétlen lennék?

Figyelt kérdés
Azok a pasik akik engem érdekelnek vagy foglaltak, vagy csak szexet akarnak, vagy külföldiek és elutaznak, vagy nem jövök be nekik. Mindig ez van. Persze olyanokat érdeklem akik meg nekem nem tetszenek. De olyannal meg nem tudok összejönni akihez egyáltalán nem vonzódom és belsőre sem jön be. Miért van ez így velem, mit csináljak? Pedig nagyon igyekszem, próbálok ismerkedni de mindig kudarc az egész.

2015. máj. 31. 17:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Itt a nyár :) Nekem is a legváratlanabb pillanatban bukkant fel a mostani barátom és akkor, mikor már pont lesz*rtam, hogy lesz kapcsolatom vagy sem. Előtte fél évig ezen izéltem, hogy nekem sose lesz normális barátom meg kapcsolatom. :D
2015. máj. 31. 18:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Örök lúzer vagy
2015. máj. 31. 18:23
 13/19 A kérdező kommentje:

Akik kapcsolatot akarnának velem, ő hozzájuk nem vonzódom. Olyannak nem tudok esélyt adni. Úgy hogy lehetne?

Többféle pasi is meg tud tetszeni, de amúgy valóban van egy típus amire jobban felfigyelek és jobban vonz.

Hogyan zajlanak a visszautasítások? Mármint mikor engem utasítanak vissza?

2015. máj. 31. 18:28
 14/19 anonim ***** válasza:
Milyen az az egy típus, aki leginkabb bejövős?
2015. máj. 31. 19:58
 15/19 A kérdező kommentje:

Talpraesett,magabiztos,kedves,figyelmes,laza, olyan élettel teli:)

Hát külsőre meg férfias. Sportos alkat, sármos és mosolygós:)

Az anyagi háttere egyáltalán nem érdekel, ez nálam sose játszik.

2015. máj. 31. 20:05
 16/19 anonim ***** válasza:

A belső értékek nagyon sok emberre illenek, nagyon sok emberben benne vannak.

Szóval azt alapjába véve ki is húzhatjuk a listáról.

Azt is h gazdag.

Az meg h nem vonzó és nem sármos, az kell , nekem is és sokaknak kell h vonzódjanak a másikhoz.

Szóval ha eddig ez a 10 férfi ismerkedett veled, de neked meg a többi aki odament nem jött be, akkor mi a megoldás??? Na mi?

TE! Te fogsz odamenni a kiszemeltedhez és nem fogsz várni a hercegre aki mindenben toppon van, mert az lehet h soha nem jönne el ha te nem tennél valamit.

Szóval tedd félre a női marhaságokat h "jajj hát én nem én vagyok a nő én biztos nem fogok" Menj oda te.

Vaaaagy ki tudja meddig várhatsz.....és ki tudja hány nem tetszőset fogsz még ki.

2015. máj. 31. 20:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Én már oda mentem pasikhoz nem is 1x:) Én simán oda megyek ha tetszik valaki. Ezek a pasik akiket mondtam, szóval a kb 10 az úgy jött össze hogy valamelyikhez én mentem oda (a feléhez).
2015. máj. 31. 20:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Remek! Ez dicséretes! Akkor csak így tovább :)

Maximum legyél kicsit körültekintőbb.

Egyszer csak összejön.

Mind arra várunk :)

2015. máj. 31. 21:13
 19/19 anonim ***** válasza:

Tehát az ideálod olyan, ami egybeesik a nők 85%-nak ideáljával, ilyenek persze hogy nem akarnak leragadni egy nőnél, mikor majd az összes rájuk hajt.

Találd meg az izlésednek azt a részét, ami megkülönböztet a többi lánytól, mert a fősodorban túl nagy a tülekedés

2015. máj. 31. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!