Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindig a foglalt férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig a foglalt férfiak találnak meg, persze azok is csak szexre?

Figyelt kérdés

A foglalt férfiak valahogy mindig megtalálnak, állandóan azt akarják csak tőlem. Facér férfiak alig próbálkoznak, ha igen ott meg csak a retardáltak. Miért lehet ez? Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?

27/l

2019. nov. 30. 19:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
23%
Könnyűvérű párizsi lánynak néznek 😂😂😂
2019. nov. 30. 19:19
 2/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ribis. Visszahúzódóbb vagyok, teljesen konzervatív öltözködéssel, semmi cicomával. Erről ennyit....
2019. nov. 30. 19:21
 3/25 anonim válasza:
2%
A híred megelőzött téged. Tudják milyen vagy.
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan. Egyikkel sem feküdtem le.
 5/25 anonim ***** válasza:
91%
Mert a "foglaltakbol" sokkal több van és foglaltságuk ellenére ök is szeretik az uj puncit! A "facérokbol" nemcsak kevesebb van, hanem gondolj csak bele, hogy miért facérok?
2019. nov. 30. 19:29
 6/25 anonim ***** válasza:
83%
Ez egy peches időszak. Te teszel azért, hogy ne csak ezek a típusú férfiak találjanak be? Amúgy sztem minden nő életében meg van az a korszak, hogy egyedül van legyen az szép vagy csúnyább és azt érzik, hogy engem csak a hülyék találnak be. Engedd el ezt a dolgot
2019. nov. 30. 19:30
 7/25 anonim ***** válasza:
76%
A foglalt pasikkal van tele minden. Ők szószerint sportot űznek a lyuk vadászatból. Az egyedülállóak meg nem akarnak kapcsolatot általában. A kevés kivételbe meg nehéz belebotlani. Ez van.
2019. nov. 30. 19:31
 8/25 anonim ***** válasza:

Az otthonról elkószáló foglalt férfi bevet mindent, könnyedén ismerkedik és gyorsan, gátlások nélkül ismerkedik, hiszen bármikor hazamehet a kis védett fészkébe és fancsali képet vágva vigaszra talál.

A jó partinak számító szóló szinglik válogatósak és óvatosak hiszen nem akarnak tartós kapcsolatot akárkivel az alkalmi kalandozások meg nyilván nem érdekük szinten alul. Marad a maradék.

2019. nov. 30. 19:59
 9/25 A kérdező kommentje:
8: köszönöm, hogy szinten alulinak tartassz, holott azt sem tudod hogy nézek ki.:)Gondolom, ha annyira rusnya lennék, a foglalt férfiaknak sem kellenék, de mindegy.
2019. nov. 30. 20:59
 10/25 anonim ***** válasza:

Ezt itt megkérdezik napi szinten.

De tény, hogy nekik nincs veszteni valójuk ezért könnyebben próbálkoznak mert ahogy 8-as is írta max hazamegy és vigaszra lel.

De ha valaki nem az első ilyen emberbe botlik bele hanem már az 5-6. ilyenbe ott el kéne azon is gondolkodni, hogy talán ő is valamit rosszul csinál....

Tetszik valaki akiről tudod,hogy ő egyedülálló, de ő nem lép feléd? Lépj te!

Kezdj el ismerkedni keresni te magad. Nem szakad le az ég.

és ott van még a rossz helyek, rossz időben, rossz emberek között...pocsék emberismeret.

2019. nov. 30. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!