Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig a foglalt férfiak találnak meg, persze azok is csak szexre?
A foglalt férfiak valahogy mindig megtalálnak, állandóan azt akarják csak tőlem. Facér férfiak alig próbálkoznak, ha igen ott meg csak a retardáltak. Miért lehet ez? Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
27/l
Uh, áh, uh... Ismét gyönyörűen alakultak a pontozások, csak épp az ember képe ég tőle.
Leírták normálisan, hogy azért, mert olyan lány vagy, akiről lejön, hogy ez a szintje. Lehet nyomogatni a piros kezecskéket, de valamiért rengeteg férfitől és nőtől hallani ilyen emberekről. Aki piros kezet nyomott, aszerint ezek az emberek hazudnak vagy mi?
Az a válasz meg fel lett pontozva, ami szerint tele van minden foglalt pasikkal és az egyedülállók meg általában nem akarnak kapcsolatot és amúgy is nehéz beléjük botlani. Aham. Ja, ezért sír itt naponta egy csomó pasi, mert ők egyedül akarnak lenni, de nem sikerül nekik... :D
A jó pasikért, akik szinglik, meg kell kűzdeni. Ha te nem teszed, levadássza előled egy másik csaj.
A foglaltaknak nincs vesztenivalójuk, akik meg szinglik és rád írnak, szűrni kell, és ha van már tapasztalatod, ki tudod választani a neked megfelelőt belőlük.
Ja és fizetős oldalra menj, ott kevesebb a hülye, és a foglalt is.
8: Én meg leírtam normálisan, hogy pont nem vagyok “olyan” lány és mivel nem ismersz, nem kellene a hülyeségedet erőltetni.
9: Nem megyek semmilyen oldalra, főleg nem fizetősre, mert nem ismerkedek neten.
#13, nem tudom, miért dogma ez, hogy neten nem ismerkedsz?
Itt is kaptál egész normális választ, miért zárod ki eleve?
De sok huszonéves nőismerős panaszkodik arra, amire te
Az okát nem tudom, de nem vagy egyedül, ha ez nem is vígasz.
"Én meg leírtam normálisan, hogy pont nem vagyok “olyan” lány és mivel nem ismersz, nem kellene a hülyeségedet erőltetni."
Wellhello írt rólad egy számot! :D
#15: Az ok egyszerű. Igazából olyanlány, elszállt igényekkel és nem véletlenül csak szexre használják. Egyszerűen másra nem jó és normális pasira nem is vágyik. Nekem is vannak ilyen nő ismerőseim, még a nők is ezt mondják róluk.
Nagy számok törvénye, sok a megromlott kapcsolat, házasság, illetve az ebből menekülő, ferde utakra hajlamos emberek. Feltételezem szép,vonzó nő vagy, az meg hogy nem egy tipikus mai plázacica stílusában prezentálod magadat, sok esetben csak jobban vonzza őket. Vonzó, és kihívás.
Arról, hogy a kérdező valamit rosszul csinál sőt ő provokálja ki hogy a nős férfiak betalálják, csak annyit, hogy mind a főiskolán, mind a munkahelyemen messze én öltözködtem és viselkedtem a legvisszafogottabban, csinosan de szolidan, mégis mindkét közegben meg hétköznapi helyzetekben is előfordult, hogy nős oktatóim, főnököm, nálam próbálkozott, a főiskolán konkrétan 3 tanárom volt akik kerülgettek, elég durván. Ismétlem, kifejezetten visszafogottan öltözködöm ès viselkedem, semmivel nem közvetítem azt, hogy kapható vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!