Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, ti mit gondoltok az ilyen férfiakról?
Korombeli, 20-30-as nők véleménye érdekelne, hogy ti mit gondoltok egy olyan 40-es férfiről, aki láthatóan kiszúrt titeket, de tudjátok róla h bnője/felesége/családja van, de a pasi egyébként nektek is szimpatikus és nagyon jóképű?
Ez zavaró számotokra, v inkább imponáló? Próbálnátok a közelében lenni v inkább igyekeznétek elkerülni?
Biztos hogy nem lenne imponáló inkább undorító hogy ezt csinálja a párjával.
Nem akarnék tole semmit.
Akinek párja van, az ne flörtöljön mással. Vagy ha rossz a kapcsolat, akkor vagy még kéne javítani, vagy befejezni.
Az számomra nem szimpatikus, aki úgymond félrek.r.
A 20-as nők már sehogyan sem nevezhetők korodbelinek, csak te szeretnéd.
Mindenki másképpen reagál egy ilyen helyzetre.Vannak akiket még az sem zavar, ha egy egész háremed van a háttérben.Ezek a ri.bik. És vannak a naivák, akik a fejükben fényes esküvőről álmodnak egy csélcsap pasival, majd ő miattuk megváltozik c. mesével.
És vannak olyanok, mint én, aki elhajtana a fszba.Semmi rokonszenvet nem váltanál ki belőlem a jellemtelen viselkedéseddel, legyél akármilyen jóképű is.
Ha csak simán tetszem neki, szóval konkrétan nem hajt rám, az még akár imponáló is tud lenni, ha tényleg jó személyiségű - nekem a korkülönbség nem annyira számít kb. 20 évig bezárólag. Azért nyilván nem keresném a társaságát ilyen helyzetben, jobb az mindenkinek.
Ha elkezdene udvarolni, hogy még vele van a nője, az zavarna, mert akkor úgy érezném, könnyűvérűnek tart, plusz hát ő sem egy matyóhímzés akkor. A megcsalástól, hűtlenségtől hányni tudnék.
Azért azt szeretném tisztázni a félreértések elkerülése érdekében, hogy én vagyok a fiatal nő, nem az idősebb pasi. csak velem történt az eset, kiváncsi vagyok, más h reagálna.
Köszi az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!