Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a szőke, fehérbőrű, kék szemű férfiakról?
Hát úgy minden érdekel, szerintem van egy különleges kisugárzásuk. Ha van valami képetek szívesen fogadom.
Nem félre érteni.
Amúgy annyit tudok, hogy vigyázniuk kell a napon és elvileg hajlamosabbak az allergiákra, betegségekre.. Remélem az utóbbi kevésbé igaz.
Én nem ismerek olyan embert aki így néz ki.
Hátha van bennük valami közös.
N/21
Szerintem teljesen átlagos külsőt kölcsönöznek ezek a jellemzők.
Sokkal jobban felfigyelek egy déli tipusú, fekete , göndör hajú,barna szemű, bronzbőrű férfira.Pl:
Itt kezdődik egy vonzó pasi szerintem.
22/L
Elsőre csak a leírásból ez:
Jó a fegyverek meg a páncél nélkül, de kb. ennek az "élő változatát" képzelem be, tipikus németes kockafej, szélesség.
Igaza van az #1-esnek. Pont olyanok, mint a barna, vagy fekete hajú, sötétebb bőrű férfiak.
A férjem olyan, amilyet leírtál. Régen világos volt a haja, most már kopasz. Nagyon különleges a kisugárzása, de szerintem akkor is pont ilyen lenne, ha barna szemű lenne.
Az érzékenység igaz. A fehér bőr általában érzékenyebb. Nagyon hamar leég, napra csak úgy mehet, ha tetőtől talpig vastagon be van krémezve naptejjel. Napszemüveget is kell hordania, mert érzékeny a szeme is. Ezen kívül teljesen egészséges, nem beteges, csak az említett dolgokra kell ügyelnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!