Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a szőke,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a szőke, fehérbőrű, kék szemű férfiakról?

Figyelt kérdés

Hát úgy minden érdekel, szerintem van egy különleges kisugárzásuk. Ha van valami képetek szívesen fogadom.

Nem félre érteni.

Amúgy annyit tudok, hogy vigyázniuk kell a napon és elvileg hajlamosabbak az allergiákra, betegségekre.. Remélem az utóbbi kevésbé igaz.

Én nem ismerek olyan embert aki így néz ki.

Hátha van bennük valami közös.

N/21

2019. júl. 8. 19:08
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Ez a képregény ugrott be, bár nem ide vág, de bírom a befejezést az álszent csávóról :D

[link]

2019. júl. 8. 19:24
 12/32 A kérdező kommentje:
Külső megfog, belső megtart.
2019. júl. 8. 19:25
 13/32 A kérdező kommentje:
Mi ez te xd
2019. júl. 8. 19:25
 14/32 anonim ***** válasza:
Tényleg tini lehetsz.Külső megfog,belső megtart.Ahahaha,csak nehogy benézd aztán addig vársz a szőke hófehér kék szemre,hogy mire megtalâod,a belső nem fog megtartani.
2019. júl. 8. 19:26
 15/32 A kérdező kommentje:

Jelenlegi párom zöld szemű, barna hajú. Sportos. Nálam egy fejjel magasabb.

Csorgott a nyálam érte és igazi f#@&fej. Az h valaki jól néz ki semmit nem jelent.

2019. júl. 8. 19:29
 16/32 A kérdező kommentje:

1.-Nem is ismersz.

2.-A fantázia nem bűn.

3.-A kérdés nem az, hogy rólam kell véleményt alkotni.

2019. júl. 8. 19:34
 17/32 A kérdező kommentje:
+Bónusz, hogy az én szemem is kék.
2019. júl. 8. 19:43
 18/32 anonim ***** válasza:
Most is külsőre mész,tehát nem tanultál semmit,de semmit a fa*szfej barna hajú,de nagyon jó külsejű pasidból.Csak szólok.
2019. júl. 8. 19:44
 19/32 A kérdező kommentje:

Fogd már vissza magad 71%-os légyszíves én nem bántottalak :)

Akkor neked full mindegy hogy 20-30-50 vagy akár 80 éves. Legyen jó fej meg szeressen.

Lényegében neked mindegy. Ja talán meg egy kis lóvé ahogy a modorod nézem.

2019. júl. 8. 19:52
 20/32 anonim ***** válasza:
Azaz.Kiírsz egy kérdést,és el kell fogadnod,hogy nem minden válaszadó fogja a vállad simogatni.A stílusom nem volt sem tapló,sem bunkó,még az 1#-el is egyetértettem.Kiegészítő információ az, hogy nem tanultál a jelenlegi barna hajù párkapcsolatodból.Jó éjt!
2019. júl. 8. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!