Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
60.
Na ja. Csak az első randi első kérdése általában az, hogy "Mit dolgozol" vagy "Mivel foglalkozol" és ebből már leszűrhető, hogy nagyjából mire lehet számítani. Nem is véletlen ez az indítókérdés. Kettőt egycsapásra. Egyrész témaindító, másrészt hamar levehető, hogy érdemes-e még beszélgetni a figurával.
61. 14:17
"Csak az első randi első kérdése általában az, hogy "Mit dolgozol" vagy "Mivel foglalkozol" "
Ha nem nézek ki jól, persze általában randiig sem jutok el... :) 37F
62.
Mondjuk igaz ami igaz, a "mit dolgozol" kérdésre lehet hazudni egy kiadósat, de a külsővel kapcsolatban nem lehet trükközni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!