Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F

Figyelt kérdés

Nem akarom magam fényezni, de mégis.

Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.

Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.

Pályakezdőként ennyit keresek.

25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.

A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.

Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.

Mit tennétek ha a helyemben lennék?

tegnap 10:29
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/126 anonim ***** válasza:
9%

60.

Na ja. Csak az első randi első kérdése általában az, hogy "Mit dolgozol" vagy "Mivel foglalkozol" és ebből már leszűrhető, hogy nagyjából mire lehet számítani. Nem is véletlen ez az indítókérdés. Kettőt egycsapásra. Egyrész témaindító, másrészt hamar levehető, hogy érdemes-e még beszélgetni a figurával.

tegnap 14:17
 62/126 anonim ***** válasza:
0%

61. 14:17

"Csak az első randi első kérdése általában az, hogy "Mit dolgozol" vagy "Mivel foglalkozol" "

Ha nem nézek ki jól, persze általában randiig sem jutok el... :) 37F

tegnap 14:24
 63/126 anonim ***** válasza:

62.

Mondjuk igaz ami igaz, a "mit dolgozol" kérdésre lehet hazudni egy kiadósat, de a külsővel kapcsolatban nem lehet trükközni.

tegnap 14:25
 64/126 anonim ***** válasza:
89%
61. Ha el is hangzik ez a kérdés randin, nem azt fogom latolgatni, hogy akkor mennyit keres az illető, hanem tényleg az érdele mit csinál. Dehát mások vagyunk.
tegnap 14:26
 65/126 anonim ***** válasza:
0%
14:26 Akkor pl. a Legjobb közmunkás vagyok a településen választ hova teszed?
tegnap 14:27
 66/126 anonim ***** válasza:
89%
Hogy lehet, hogy éppen nincs más lehetőséged, de kell a pénz ezért elvállaltad. Nem jelenti, hogy az maradsz, és nem akarsz onnan kilépni.
tegnap 14:29
 67/126 anonim ***** válasza:
0%
A legjobb közmunkás titulus magában foglalja, hogy minimum 5 éve ott dolgozik, tehát nem ideiglenes. De azt hittem ez egyértelmű. :D
tegnap 14:31
 68/126 anonim ***** válasza:
6%
Ezt már annyiszor leírtam a nőknek nem kell más csak illúzió,azt kell nekik mondani amit hallani akarnak,azt kell nekik mutatni amit látni akarnak,nem kell,hogy pénz legyen csak nézzél ki úgy mintha lenne pénzed ,jó cuccok ,jó albérlet,valami autó ami kitűnik az átlagból (öreg is lehet),jó sèró, szakáll image, némi nagykèpűsèg és már adják a nők a clitorist.Ès mire kiderülnek a dolgok a férfiú már megkapta amit akart és jöhet a következő.😂
tegnap 14:31
 69/126 anonim ***** válasza:
93%
A mai világban azért bőven van nő, akit nem kell eltartani. Ez egy ilyen régi világból maradt enyhén hímsovi komplexus, ezzel én leginkább pszichológushoz fordulnék.
tegnap 14:33
 70/126 anonim ***** válasza:
0%
68/14:31 Végre egy hasznos válasz, jogos! :)
tegnap 14:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!