Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
Kedves kérdező
#15-ös vagyok
Benne van a kérdésedben,hogy 310 ezerből nem tudsz eltartani egy nőt
Akkor miről beszélünk?
Ha azt írod a kérdésedben, hogy biztos anyagi hátteret akarsz neki biztosítani,amellett,hogy ő dolgozik,akkor ez az egész beszélgetés meg sem történik
De nem ezt írtad,hanem amit feljebb említettem
Először leírod, hogy "Prostik köszi nem az én kategóriám." Utána meg odaírod, hogy "Ok, de azért a JÓ nők elvárnak egy fizetési szintet. Aki beéri kevesebbel, az maga is olyan kategória."
Te magad prostitualizálod őket, valahogy így: Köszi, nem kell prosti, csak olyan nő, akinek nem lenne elég a fizetésem kb. háromszorosa sem.
Aztán meg halvány lila fngod sincs, hogy a kommentelők miről beszélnek. Semmit nem értesz a kommentekből. Egy büdös szót sem.
Szomorú tény, de sosem lesz normális csajod.
A legjobb esetben kifogsz majd egy kisebb, szolidabb aranyásót, egy kevésbé szépet (a te igényeid szerint), aki beéri háromszázzal is, de azt majd rendszeresen lehúzza rólad. Mert ezzel a felfogással automatikusan csak őket vonzod be, rendes, tisztességes, becsületes lányt biztos hogy nem.
20-at folytatom:
..... hanem a toronyban, báttya!
Rendes, becsületes barátaim vannak, akik ilyenek. Azért mégis bevonzom őket, így ettől nem tartok.
22, a főkérdésbe sajnos nem lehet hosszan fogalmazni, cél a figyelemfelkeltés.
"25 éves vagyok"
"azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet"
Nem, nem ezért vagy szűz. :D
A középiskolás diákoknak már a fele nem szűz 16-18 éves korukra. Pedig nekik még fizetésük sincs. Te a gondolkodásod miatt vagy szűz. És ha így haladsz, 50 éves korodig az is maradsz. Vagy örök életedre.
"cél a figyelemfelkeltés"
Hát, én is ezt érzem, hogy ennek a kérdésnek ez volt a célja. Semmi más.
"16-18 éves korukra"
Így van, csak azt felejted el, hogy ezekenek a 90%-a csak dugdosás, mert köze nincs a valósághoz ezeknek a tiniszerelmeknek.
Én elég érett voltam korábban is, ezek a csajok sosem érdekeltek, akkoriban volt egy lány aki érdekelt, de neki barátja volt. Nem mindenkinek jöhet össze. A 22-nek igazat adok, jogos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!