Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F

Figyelt kérdés

Nem akarom magam fényezni, de mégis.

Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.

Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.

Pályakezdőként ennyit keresek.

25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.

A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.

Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.

Mit tennétek ha a helyemben lennék?

tegnap 10:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/126 A kérdező kommentje:
20, hanem a kifejezésmóddal éleg sok, te labdába sem rúghatnál nálam. Talán újra kéne járnod a magyar órákat, ha egyáltalán kijártad őket...
tegnap 11:04
 22/126 anonim ***** válasza:
56%

Kedves kérdező

#15-ös vagyok

Benne van a kérdésedben,hogy 310 ezerből nem tudsz eltartani egy nőt

Akkor miről beszélünk?

Ha azt írod a kérdésedben, hogy biztos anyagi hátteret akarsz neki biztosítani,amellett,hogy ő dolgozik,akkor ez az egész beszélgetés meg sem történik

De nem ezt írtad,hanem amit feljebb említettem

tegnap 11:05
 23/126 anonim ***** válasza:
83%

Először leírod, hogy "Prostik köszi nem az én kategóriám." Utána meg odaírod, hogy "Ok, de azért a JÓ nők elvárnak egy fizetési szintet. Aki beéri kevesebbel, az maga is olyan kategória."

Te magad prostitualizálod őket, valahogy így: Köszi, nem kell prosti, csak olyan nő, akinek nem lenne elég a fizetésem kb. háromszorosa sem.

Aztán meg halvány lila fngod sincs, hogy a kommentelők miről beszélnek. Semmit nem értesz a kommentekből. Egy büdös szót sem.

Szomorú tény, de sosem lesz normális csajod.

A legjobb esetben kifogsz majd egy kisebb, szolidabb aranyásót, egy kevésbé szépet (a te igényeid szerint), aki beéri háromszázzal is, de azt majd rendszeresen lehúzza rólad. Mert ezzel a felfogással automatikusan csak őket vonzod be, rendes, tisztességes, becsületes lányt biztos hogy nem.

tegnap 11:16
 24/126 anonim ***** válasza:
45%

20-at folytatom:

..... hanem a toronyban, báttya!

tegnap 11:20
 25/126 A kérdező kommentje:

Rendes, becsületes barátaim vannak, akik ilyenek. Azért mégis bevonzom őket, így ettől nem tartok.

22, a főkérdésbe sajnos nem lehet hosszan fogalmazni, cél a figyelemfelkeltés.

tegnap 11:21
 26/126 anonim ***** válasza:
48%
A férjem sose volt pénzes mert sok levonasa van a banktól, szr kocsival jár, kutyás rendőr. Van duma kiállása, megjelenése, mindig 15-20 évvel fiatalabb női voltak és szépek, én is 15tel vagyok fiatalabb, szép is diplomás, jó fizetéssel. 7 éve vagyunk együtt, ez van szeretem. Szóval valami más gond lehet veled, nem az anyagiak.
tegnap 11:21
 27/126 anonim ***** válasza:
85%

"25 éves vagyok"

"azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet"

Nem, nem ezért vagy szűz. :D

A középiskolás diákoknak már a fele nem szűz 16-18 éves korukra. Pedig nekik még fizetésük sincs. Te a gondolkodásod miatt vagy szűz. És ha így haladsz, 50 éves korodig az is maradsz. Vagy örök életedre.

tegnap 11:22
 28/126 anonim ***** válasza:
71%
Erre van alul az a nagy-nagy hely,amit te arra használtál, hogy magadat fényezd:)
tegnap 11:23
 29/126 anonim ***** válasza:
70%

"cél a figyelemfelkeltés"

Hát, én is ezt érzem, hogy ennek a kérdésnek ez volt a célja. Semmi más.

tegnap 11:25
 30/126 A kérdező kommentje:

"16-18 éves korukra"

Így van, csak azt felejted el, hogy ezekenek a 90%-a csak dugdosás, mert köze nincs a valósághoz ezeknek a tiniszerelmeknek.

Én elég érett voltam korábban is, ezek a csajok sosem érdekeltek, akkoriban volt egy lány aki érdekelt, de neki barátja volt. Nem mindenkinek jöhet össze. A 22-nek igazat adok, jogos.

tegnap 11:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!