Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz hogy azért vagyok szűz mert nettó 310 ezerből nem bírok eltartani egy hölgyet? F
Nem akarom magam fényezni, de mégis.
Helyes vagyok, diplomás, sikeres az életben, emberileg is büszke vagyok magamra.
Bem egyszer adódott, hogy a lányok udvaroltak.
Pályakezdőként ennyit keresek.
25 éves vagyok, albérletben élek, szüleim sosem segítettek de nem is volt rá szükségem.
A munkámra büszke vagyok, de sajnos nem fizet jól.
Még egy árufeltöltőnek is többet adnak. Így nem merek csajozni.
Mit tennétek ha a helyemben lennék?
"Akitől szerettem volna komolyabbat, egyiknek sem szakmunkásképző a férje."
Ebben az a vicces/szomorú (ki-ki döntse el maga), hogy egy szakmunkás többet keres mint nettó 300 ezer. Tehát a te logikád szerint a szakmunkásnak előbb lesz jó nője mint neked.
Én elismerem, hogy a biztos egzisztencia egy fontos kérdés, de neked nem ez a bajod, hiszen van egy átlagosnak mondható fizetésed. Neked inkább önbizalom problémád van, nem anyagi.
Értelmes nő beszél veled 2 mondatot nem fog veled összejönni. És azok az aranyásók, akikre te gondolsz éppen csak a pénzre és a kinézetre mennek, ahogy maguknak is a kinézetük az első.
Vagyis egy végtelen ördögi körben vagy. Az értelmes szép nők a te értelmi szinted miatt nem fognak veled összejönni, az aranyásók (meg van a magukhoz való eszük) meg mert nincs annyi pénzed..: meg elképzelhető kinézted se. Bilibe lóg még a kezed.
Figyelj kérdező.
Voltam vagyontalan is , jelenleg gazdagnak mondható vagyok.
Nekem sose ment könnyen a nőkkel az ismerkedés.(Van feleségem,gyerekem hál Istennek)
Ne hidd azt , hogy mert több pénzed lesz akkor sokkal jobbak lesznek az esélyeid .
Nálam például az volt mindig a gond,hogy túl unalmasnak talàltàk a személyisègemet de ez így van a férfi ismerősökkel is.
Nem iszom,nem dohányzom,nem buliztam ,otthon elvagyok típusú vagyok.
Azonkívül mindig azért dolgoztam,hogy mindenféle diploma , nyelvvizsga nélkül (nyelvtudás van),hogy előre jussak.
Jó embernek tartom magamat de ezek a dolgok a személyiségembe sose változnak meg akár van pènz akár nincs, hál Istennek találtam egy párt aki így elfogadott és azokat is tudja értékelni amivel rendelkezem.
A külsőmre se akarom fogni dolgokat mert nem a legrosszabb kategória vagyok meg sokszor ahogy írta az egyik hozzászóló az idősebbnek van sokkal fiatalabb csinos nője (pénz nélkül),van benne valami ami bennem sose lesz meg és pènzzel se tudom megvenni.
Kocsit,jó cuccokat,aranyat vehetsz de azt a faktort ami egy nőnek vonzóvá tesz pénz nélkül is azt nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!