Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Társkereséskor melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Társkereséskor melyik a legvonzóbb izomcsoport egy férfin amit megnéztek?

Figyelt kérdés
tegnap 23:52
A kérdező szavazást indított:
kar (bicepsz+tricepsz)
váll
mell
hát
has
fenék
nyak
láb
22 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Agy.
tegnap 23:54
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Az arcizmok. Mert mindig azt hallom, "Van bőr a képén!"
tegnap 23:55
 3/18 anonim ***** válasza:
84%
Nincs ilyen. Egy összkép fontosabb, hogy arányos legyen a teste. Klasszikus példával élve, hiába a kidolgozott felső test, ha a lábnap teljesen kimarad, akkor aránytalan lesz az egész.
ma 00:01
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Az arcot nézem, a test annyira érdekel, hogy normális alakja legyen, ne szétfolyós zsíros. De pár plusz kiló nem érdekel, ha jóképű és jól öltözik, ha már csak a külsőről beszélünk épp.
ma 00:09
 5/18 A kérdező kommentje:

4-es

Nagyon reméljük, hogy nem egy tömör-gyönyör vagy. Általában azoknak a nőknek nem szokott számítani a test egy férfin, akinek olyan amilyen a teste nőben, tehát ilyen teltkarcsú..

ma 00:16
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 4es vagyok, de nem látom a logikát. Én régen kövér voltam, nem kell kertelni, ki lehet mondani. Sokat fogytam, most már jó formában vagyok. De az ízlésem nem változott, nekem is mindig bejöttek a nagyobb darab pasik, egészséges kereteken belül. Nem attól függ ez, hogy én milyen alkatú vagyok.
ma 00:39
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Az összkép számít, nem egy egy izomcsoport. A magasság például vonzóbb, mint egy agyontolt karizmom.
ma 01:20
 8/18 anonim ***** válasza:
42%

#5 Én nem vagyok teltkarcsú, sőt, pár éve még kifejezetten vékony voltam (ma már "normál", ergo nem látszanak a bordáim).

Mégis mindig a kicsit testesebb pasil jöttek be (nem az "elfolyik a hájtól", de pici pocak, picit husi).

ma 01:33
 9/18 anonim ***** válasza:
53%

Miért kéne egy izomcsoportot megnézni?

Nem az összkép számít?

De leginkább az arc szerintem

Mi van akkor na nincs kockahas?

Na bumm!

Semmi!

Apukatest is lehet szexi.

Ne legyen giliszta és túlsúlyos sem.

ma 01:34
 10/18 anonim ***** válasza:
84%
U.i.: Engem kifejezetten taszítanak az izmos pasik, szóval erről ennyit. (#8 voltam)
ma 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!