Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Társkereséskor melyik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Társkereséskor melyik a legvonzóbb izomcsoport egy férfin amit megnéztek?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 23:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
55%

Nekem nem kellenek izmok, csakis apatest!

Szintén exkövér vagyok és most is igy gondolkodok.

tegnap 02:34
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Vagy tetszik az egész, az összkép, vagy nem nézegetek meg külön semmit. Ráadásul ezek izomcsoportok, nem lehet kizárólag az egyikre edzeni. Nincs olyan, hogy a háta vékony, a válla meg izmos. Még a futóknál sem csak a láb izmosodik.

Viszont: a tömörgyönyörös beszólás után egyáltalán nem érdekelne, hogy nézel ki. Van az a férfitípus, aki csak azzal kedves, akit meg akar dugni, de nekik a xarát is megenné. Aki meg nem "dugható", azzal egy büdös tirpák gyökér. Ettől a típustól a jóisten mentsen meg mindenkit! Okádni tudok tőlük. Pedig többnyire nekem is csókolgatják a lábam nyomát is. De ettől még pontosan látom, hogy mekkora parasztok másokkal, és pontosan tudom, hogy velem is csak azért kedves, mert azt hiszi, hogy akkor megdughat.

Tipikus "kedves srác", aki szerint a nőknek az agresszív bunkó kell.

tegnap 07:25
 13/18 anonim ***** válasza:
Összkep a fontos, de esztétikusnak tartom, ha jó a felső teste.
tegnap 08:15
 14/18 anonim ***** válasza:
5# Nem vagyok “teltkarcsú”, se kövér. :D Csak a test másodlagos. Az arc a legfontosabb és az, hogy ne valami anyja által öltöztetett gimis srác stílusa legyen. És nekem nem jönnek be a nagydarab férfiak sem, csak nem zavar, ha nem full szálkás. Illetve magas legyen. Ennyi.
tegnap 08:16
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Sok férfi nem érti, hogy a nők többségének(!) nem tetszik a kigyúrt nagy izom. Átlagos férfitest bőven elég. Nem ez a legfontosabb.
tegnap 08:58
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Vékony nő vagyok. Nekem szintén a vékonyabb típus, mondjuk 183/70 férfi az ideál.
tegnap 09:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Semelyik. Nekem nem kifejezetten vonzó a látványos izom. Szumósan hájas ne legyen, kb.
tegnap 15:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Teres minor és az infraspinatus.
tegnap 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!