Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik izomcsoporta érdemes a legjobban rágyúrni ha imponálni akarok a nőknek?
De most viccen kívül.. Láb nem olyan fontos, az év nagy részében úgyis farmerban vagy. Hasra sem érdemes, mert ha nem elég alacsony a testzsírszázalékod (amihez általában diétázni kell), akkor úgyse látszódnak a kockák, na meg általában úgyis pólóban vagy, úgyse látszik. Bicepsz, mell az nagyon fontos, tricepsz sem hanyagolható, mert a pultnál támaszkodva kell, hogy látsszon valami. Hát, váll is fontos, de nem annyira, mint a mell bicepsz.
Szóval, ha a csajoknak akarsz bejönni: tarts 4 mell-bicepsz-tricepsz edzést egy héten, és 1-2 hát-vállat.
Ha harmónikus, egészéges testfelépítést és izomzatot akarsz, akkor meg eddz mindenre (igen, lábra is), minden izomcsoportot egyszer dolgozz meg egy héten, és 4x járj.
Sok sikert
Mondjuk az önbizalmadra. Ha ezt növeled, akkor a kisugárzásod is nőni fog, és el fog tűnni a megfelelni vágyásod. :)
Én még sosem szerettem bele izomba vagy testrészbe...
"Hát, váll is fontos, de nem annyira, mint a mell bicepsz."
Igazából szerintem a jól fejlett hát és váll sokkal inkább hozzájárul a "nagydarab" benyomás eléréséhez, mint a mell. Főleg, hogy akinek nem szélesek a bordái, annak sosem lesz ilyen brutál mellkasa, kerek vállakkal és széles háttal viszont még mindig kelthet erőteljesebb benyomást.
+ csuklyásizom meg nyak, ezek kilátszanak fenn, és a legtöbben nem is tudják, mennyire számítanak esztétikailag. A vastag nyak a maszkulin megjelenés egyik alapköve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!