Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, az mennyire baj, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, az mennyire baj, ha a kiszemelt férfinak nincsenek haverjai?

Figyelt kérdés
Voltak, de szépen elkoptak. Kissé introvertált is vagyok, szóval elvagyok egyedül is. Egyáltalán nem is keresek új haverokat.
ma 01:00
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
16%
Nekem annyira nem tetszene. Az a baj, ha senki más nincs, csak a kapcsolatod, akkor hajlamos lehetsz érzelmileg túlságosan a párodra támaszkodni és ez nagy teher egy embernek. És mondom ezt úgy, hogy a párom is masszívan introvertált, de azért így is van 2-3 barátja, meg a testvéreivel közeli kapcsolat. Én például örülök neki, főleg régebben volt ilyen, mielőtt össze csiszolódtunk, hogy velem volt valami gondja, amit nem tudott hogy elmondani, vagy nem értette hogy nekem mi a gondom és akkor volt egy jó barátja, meg a húga akivel ezt meg tudta beszélni. Szóval szerintem kellenek a szociális kapcsolatok a kapcsolaton kívül is. Szerintem próbálj barátokat szerezni.
ma 01:17
 2/43 anonim ***** válasza:
71%

Ahogy az #1 is írja, az ilyen emberek általában nagyon rátapadnak a párjukra, ami baromi fojtogatóvá válik egy idő után.

Nekem sincs hatalmas baráti köröm, de nem a párom az egyetlen szociális kapcsolatom, mert az nagyon egészségtelen lenne.

ma 01:26
 3/43 A kérdező kommentje:

Értem, hogy mit írtok. Amikor volt barátnőm, akkor én is észrevettem, hogy néha túl sokat beszélek neki. Ezt próbáltam kontrollálni és többnyire sikerült elfojtani.

Egyszer biztos lesz megint haver, de szerintem nehezebb barátkozni, mint barátnőt szerezni.

ma 01:43
 4/43 anonim ***** válasza:
41%
az a jó ha nincsen
ma 04:10
 5/43 anonim ***** válasza:
79%

Egyik se könnyű.

De most attól mer nincsenek haverok még hobbiid vannak? Az is jó.

ma 04:11
 6/43 anonim ***** válasza:
0%
Így akkor felejtős. Rajtam ne lógjon senki.
ma 05:46
 7/43 anonim ***** válasza:
35%

Ha pedig vannak haverjai,barátjai, akkor a nők tesznek róla,hogy ezeket ignorálják és csak és kizárólag ők maradjanak a férfi életében.És persze a nő barátnői, családja és munkatársai.

Lehet megsértődni és tokát leengedni hölgyek...

ma 06:14
 8/43 anonim ***** válasza:
Szerintem nem előnyös, mert az ilyen emberek hajlamosak arra, hogy rátelepedjenek a szerelmükre.
ma 07:11
 9/43 anonim ***** válasza:
Nem zavar. Nekem sincsenek barátnőim. Senki nem tehet róla, ha a gyerekkori kapcsolatok megkopnak.
ma 08:14
 10/43 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj, de azért hobbija, elfoglaltsága nem árt ha van, hogy ne csüngjön folyton rajtam.
ma 08:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!