Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, az mennyire baj, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, az mennyire baj, ha a kiszemelt férfinak nincsenek haverjai?

Figyelt kérdés
Voltak, de szépen elkoptak. Kissé introvertált is vagyok, szóval elvagyok egyedül is. Egyáltalán nem is keresek új haverokat.
tegnap 01:00
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
80%
30 nincs olyan ember a földön, aki valamilyen formában nem ítélkezik....ez is csak tény.
tegnap 12:44
 32/43 anonim ***** válasza:
0%

Pedig pont vele beszélsz.

tegnap 12:47
 33/43 anonim ***** válasza:
83%
Akkor ha azt mondom, hogy nekem csak a 190 fölötti jól kereső izmos csávók jönnek be, arról nem lesz semmilyen véleményed?
tegnap 12:50
 34/43 anonim ***** válasza:
64%

Miért lenne? Neked ezek a preferenciáid, ezek a vágyaid. Ki vagyok én, hogy megszabjam neked, hogy ki tetsszen neked vagy hogy emiatt megítéljelek?

tegnap 12:56
 35/43 anonim ***** válasza:

32 persze.

Nincs ilyen ember, ahogy önzetlen ember sincs.

tegnap 13:24
 36/43 anonim ***** válasza:
33 véleményem van de az nem ítélkezés
tegnap 14:10
 37/43 anonim ***** válasza:
Az, hogy máshogy hívod, ugyan azt jelenti. Nekem is véleményem van olyanokról, akiknek nincsenek barátaik.
tegnap 14:17
 38/43 anonim ***** válasza:
37 igen,lenézed őket,ez itélkezés
tegnap 14:20
 39/43 anonim ***** válasza:
37 nem tehetsz róla,nyilván kihasználod hogy nő vagy,senki nem a saját maga ellensége,na ugye hogy nem ítéltelek el?
tegnap 14:22
 40/43 anonim ***** válasza:
44%
A 33-ast csak azért írtam, hogy bizonyítsam, te is ugyanúgy ítélkezel, nem azért mert igaz lenne. Egyébként meg nem lenézem őket, hanem sajnálom őket. Szomorú élet lehet, ha ennyire kiábrándultál az emberiségből és őszintén remélem, hogy egyszer jobbra fordul a sorsod.
tegnap 14:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!