Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ezt miért csinálhatja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt miért csinálhatja?

Figyelt kérdés
Csehországban dolgozom egy pár hónapja, mert a munkahelyemnek itt is van telephelye. De lakik itt rokonom, sűrűn járok ide ki. Elég sokrétegű a kollégáim származása.. Van cseh, orosz, ukrán, lengyel. Mindenkivel jól kijövök, szeretnek engem a kollégáim és én is őket. De van egy pasas akin nem tudok kiigazodni, teljesen másik részlegen dolgozik mint én, de egy időben van szünetünk. Feltűnt egy ideje, hogy mindig néz, a szemét le nem veszi rólam. Egyszer mondta a kollégámnak mikor beszélgettek, hogy gyönyörű vagyok és szívesen elfogadna barátnőjének. Utána meg hallottam, mikor egy másik kollégámnak mondta, hogy tetszek neki. Nincs se felesége, se barátnője, csak néha alkalmi kapcsolatai. Ezt mondta el pár embernek. Mindig csak néztük egymást... Most már csak akkor néz, ha azt hiszi nem látom. Tegnap segített nekem a kartonok pakolásában,mert megkértem. (Nem értem el a felső sort.) Adta a kezembe én meg vittem ki és adtam a másik kollégának. Fordultam vissza és összeakadt a tekintetünk, megszűnt a külvilág, csak néztünk egymásra majdnem 1 percen át, a kollégák szerint. Egyszer csak rezzenéstelen arccal végig a szemembe nézve, mondott/kérdezett valamit, de nem értettem tisztán, annyira elharapta a mondatot, két tippem volt, hogy vagy azt mondta, hogy gyönyörű vagy, vagy azt, hogy mit nézel?! Amikor láttam tegnap, vettem a bátorságot és odamentem hozzá,úgy fordult felém mint aki mondani szeretne valamit, barátságosan megkérdeztem tőle, mit mondott/kérdezett tegnap a karton pakolás közben? Jól értettem amit mondott? Azt mondta ő nem kérdezett semmit... Mondtam neki mosolyogva, pedig valamit mondtál.. Azt mondta ő nem.. Pedig nem vagyok süket és a kollégák is mondták, hogy hallották, hogy mondott valamit... Akinek azt mondta régebben, hogy elfogadna barátnőjének, mondta nekem nem érti mi van a pasival.. Ennyire beszari?? Megtettem a kellő lépést és még annyit se tesz, hogy elkéri az elérhetőségem?? És nincs barátnője mert pár nappal ezelőtt kérdezte tőle... Nekem is tetszik a pasi.. De ennél jobban nem tudom hogy lehetnék egyértelműbb?! Nyomulni és tukmálni se akarom magamat rá... Össze lenne zavarodva?! Hagyjam a francba inkább? Még én éreztem hülyének magam, hogy rámertem erre kérdezni... Még nekem égő a helyzet....
ma 00:08
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy a saját fülemmel is hallottam, hogy tetszek neki. Tehát azt nem lehet mondani, hogy a kollégáim beszélnek össze vissza..
ma 00:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad már a mesét! Egy percig néztétek egymást, persze... Tudod te, milyen hosszú egy perc? Ilyen a mesében nincs.
ma 02:36
 3/5 anonim ***** válasza:

"Nincs se felesége, se barátnője, csak néha alkalmi kapcsolatai"

Ezért. Tudja, hogy nem leszel ott sokáig. Alkalmi szexnél több úgyse lehet köztetek.

ma 07:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen lépést is tettél meg? Hogy megkérdezted mit mondott?

Szerintem nem túl nagy lépés ez.

ma 07:46
 5/5 A kérdező kommentje:
A koszonesen kivul sosem beszeltunk egymassal... De en probaltam batoritani.. Mosolyogtam ra, minden... Mindegy.
ma 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!