Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szegeden hol lehet találni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegeden hol lehet találni barátnőt ? :)

Figyelt kérdés
Már régóta keresek egyet, de nem találok... Valaki segítene nekem, hol tudnék csajt felszedni?
tegnap 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Milyen választ vársz? "Délután kettőkor sétálj végig az utcán, a posta előtt fordulj jobbra, és szólítsd meg a kék sapkás csajt"?
tegnap 10:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kökörcsin utca 16/B, ha a bal oldali csengőt nyomod meg akkor azonnal adnak egy millió Ft-ot, ha a jobb oldalit akkor rögtön a nyakadba ugranak hogy juj de jó dugj meg és járjunk együtt. Erre gondoltál? 😂
tegnap 11:08
 3/11 A kérdező kommentje:

Hát igeen, meglátni és megszeretni :)

Tudod van úgy, hogy az ember első látásra szerelmes lesz... És mi következik a szerelem utááán??? Na mi? Hát baszááás :)

tegnap 11:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor fizess prostinak és meg van oldva a dolog.
tegnap 11:12
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ott kevés a csaj. Pesten nagyobb az esély hogy becsajozz
tegnap 11:36
 6/11 A kérdező kommentje:

ÁÁ. Én már feladtam. Kurvára nem éri meg, hogy napi szinten nézegessem a jobb-nál jobb nőket és közben verném rá a nyálamat, hogy fúúú nekem ilyen kell..

Miközben Pest tele van örömlányokkal, akiket napi szinten megdugnak vagy 6x.

Inkább elmegyek én is aztán, akkor legalább örülni fogok szexuálisan...:)

Mert mi minden férfi álma??? Hogy les*zopjon egy csajj.. Gabika!!! Hehhej

tegnap 11:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is tudtam, hogy a szegedi sárga házban adnak nektek szabadnapot :D
tegnap 11:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Sárga ház?? EZt nem értem..
tegnap 11:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem baj
tegnap 11:47
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha egy egyetemi városban nem megy a csajozás, akkor te jobb ha sehol!
tegnap 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!