Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz megugrani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?

Figyelt kérdés

Vagy miért olyan magas?

Én megértem a igénytelen részt.

Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.

De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!

Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis

És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.

Mert:

Nincs saját lakása / autója

Nem jóképű

Nem 75 kg

Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se

Nem 1 milliót keres

Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?

okt. 6. 10:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/194 anonim ***** válasza:
78%

61

Mit szólnék? :D EZ AZ ISMERKEDÉS. Beszélgetünk, időt töltünk egymással, megismerjük egymást, és vagy vonzalom alakul ki, vagy rájövünk, hogy valamiért mégsem tetszik a másik / nem passzolnak az elképzeléseink, terveink stb. (Persze a ghosting ebben az esetben sem helyes - már ha ezt jelenti a szó nélkül dobbantás.)

Mindenesetre nagyon remélem, 16 éves vagy, mert ha egy felnőtt férfinak magyarázom mindezeket, az roppant lehangoló.

okt. 6. 12:22
 62/194 anonim ***** válasza:
20%

"És a ti fajtátok undorító akik lehordjátok a nőket."

Nem lehordjuk csak szembesítjük! Ez ugye fáj!

"Nem kell nektek nő, bzik vagytok!"

Még mindig heterók vagyunk és ez remélhetőleg nem változik!

okt. 6. 12:22
 63/194 anonim ***** válasza:
49%

Persze, volt olyan exem aki ugyanannyit keresett mint én, akkor, 20 éve.

A fene sem gondolta volna hogy megcsal és lelép egy fiatalabb, diplomás nővel.

Én türelmesen vártam, 35 éves koromig amíg megtaláltam a férjem.

Az exemet pedig elhagytam mivel megcsalt.

Pénze sem volt semmire soha, engem nem zavart.

Félrebni akármelyik képes, a szegény is meg a gazdag is.

Nem az anyagiak döntöttek.

okt. 6. 12:23
 64/194 anonim ***** válasza:
67%

65!

Úgyse érti hagyjad ! 😂😂😂😂😂

Igaz hogy millió más oka is lehetett lelépni de az anyagiakra fogja mert neki az a legfontosabb, pedig ugye nem is pénzorientáltak a pasik……

Sokkal inkább mint a nők!!!!

😁😁😁

okt. 6. 12:25
 65/194 anonim ***** válasza:
77%

"Nem lehordjuk csak szembesítjük! Ez ugye fáj!"

Engem spec semmivel nem sikerült szembesíteni, de a kérdező közölte a jelző használattal, hogy azonos paraméterekkel, mint amit ő adott meg és szerinte tökéletesek egy férfinak (+10-15 kiló) már dagadt vagyok nőben. :D Mókás fickó.

Szóval, engem legfeljebb sértegetni sikerült.

okt. 6. 12:26
 66/194 anonim ***** válasza:
19%

"hanem eleve tudta milyen anyagi helyzetű párt szeretne, aminek kiderült, hogy te nem felelsz meg"

Azt nem lehet megugrani, ezzel a saját egyedüllétét is megkockáztatja a nő.

De sok sikert! Talán még léteznek szőke hercegek fehér lovon, akik minden kívánságotokat lesik!

okt. 6. 12:26
 67/194 anonim ***** válasza:
10%
69. Röhöghetsz, engem úgysem ismersz! :)
okt. 6. 12:27
 68/194 anonim ***** válasza:
43%

De ha lehetne választani 2 normális ember között akkor senki ne válassza a szegény pasit mert a szerelem elmúlik.

Utána mit esztek?

Vagy majd nő létemre vállaljak be minden plusz munkát CSAK mert a férfi egy lusta életképtelen férfiatlan büdös incel?????

okt. 6. 12:28
 69/194 anonim ***** válasza:
59%

71, azért elég tág a kereseti skála. Nem tudom te mennyit keresel, azt sem a nő mit várt el, vagy ő mennyit keresett, de, alapvetően azért sokan keresnek jól. Ha meg egyedül marad, akkor egyedül lesz. Ez is az ő döntése.

Nekem egyáltalán nem riasztó jövőkép, hogy egyedül maradok. Ha nem találok olyat, akivel kiteljesedik az életem és több jót hoz, mint gondot, akkor egyedül leszek boldog.

okt. 6. 12:29
 70/194 anonim ***** válasza:
43%

71

Akármilyen elvárással az egyedüllétet kockáztatja akármelyik ember. Ez nem új.

okt. 6. 12:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!