Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz megugrani a női rajtengedélyt?
Vagy miért olyan magas?
Én megértem a igénytelen részt.
Szóval hogy egy műveletlen 8 osztályos embert, kozmunkas bér , vagy aki nem tiszta, vagy 30 évesen is a szüleivel él. Stb , érhető hogy ez a típus senkinek nem kell.
De a teljesen normális hétköznapi fickók is incel sorsra vannak ítélve!
Pl albérletben önállóan élnek , 180 magasak, mondjuk 90 kg, átlag arc, tiszta , 250-400 ezer között keres, szakmunkás vagy szimpla érettségis
És a fenti lőtéri kutyának nem kell manapság.
Mert:
Nincs saját lakása / autója
Nem jóképű
Nem 75 kg
Nem járt egyetemre / nem beszél nyelveket se
Nem 1 milliót keres
Miért kell a teljesen normális fickóknak is egyedül megdőgleniük csak azért mert nem kiemelkedőek külsőre meg anyagi javakban?
Olyan goblinok járnak kézen fogva a Nyugati aluljáróban, hogy ha lemennek a bányába, feljön a bányarém. Komolyan, beszarsz.
Szóval ha nincs csajod, az nem a külsőd vagy az anyagi hekyzeted miatt van, hanem mert magasabb szinten keresgélsz.
Az én munkahelyemen kb 200-an dolgoznak, többség férfi, én vagyok a személyügyes, szóval van rálátásom. Abból minimum a 95 százaléknak van vagy felesége, vagy élettársa vagy barátnője. Pedig a nagy részük még csak átlagosnak se mondható, van itt túlsúlyostól kezdve baltával faragott arcún át a csóróig minden. Te hol élsz???
Most attól hogyitt a gyk-n összeverődik sírni a senkinek sem kellő 1 szazalék, attól még nem ez az általános.
1
Ja igen elfelejtettük hogy ha a férfi nem extra, akkor neki csak 20 évvel idősebb c-type idősebb asszony juthat, vagy 40 kg súlyfelesleges; kisgyerekes anyuka akinek plusz pénzre van szüksége a gyereke neveléséhez.
3
Nem ezt mondtam, tanulj meg szöveget értelmezni.
Arról beszéltem, hogy MÉG A nagyon lecsúszott rétegben is rengeteg pár formálódik. Tehát kb fogaid sem kell legyenek ahhoz, hogy becsajozz.
Te ezekhez a fogatlan, mosdatlan munkanélküliekhez képest gondolom elég nagy előnnyel indulsz, szóval ha így sem tudsz felszedni senkit, akkor az eléggé a te hibád. Ha nem vagy jóképű, jótesű, jómódú, akkor bizony a nem szép, nem csinos, nem jómódú nők közt illene keresgélni.
Azaz nyilván teheted magasra a lécet, csak akkor ne csodálkozz, hogy nem tudod megugrani.
2
Ne haragudj de nem hiszem el! Nálunk 80 férfi van! Tudod kinek van felesége vagy nője? A vezetőségben 4 férfinek , a 3 informatikusnak , 1 sofőrnek és talán 5 munkásnak (de azok mind jó külsejűek , vékony, magas ferfiak ). A sima átlagosak az egyedualloak
magyarul van rajtad 15-20 kiló zsír
ezt körülbelül 3-4 hónap alatt le lehet adni diétával, és megtízszereződik az esélyed a nőknél.
5. Tehat a 80 férfiból 13-nak van nője! Jól van kisfiam, feküdj le még meséket kitalálni! :D
Az "elméleted" szerint akkor 80 nőből is csak 13-nak van pasija, különben nem jönne ki a matek! (Ha feltételezzük, h kb ugyanannyi nő van mint férfi). :D
6
Bár a példa számokat nem magamból merítettem (180cm 90 kg) de te erre reagáltad. Szted 70 kgnak kell lennie 180 cm-es férfinak? Hány éves vagy? Nem véletlen az iskolás fiukbol indulsz ki ? Én 42 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!