Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs "rajtengedély" a nőknél, akkor honnan tudják, hogy a pasik 90%-a nem kap náluk rajtengedélyt?
Itt a gyk-n sok nőci hangoztatja, hogy a pasik 90%-a alapból selejt, aki nála labdába se rúghat. Viszont ahhoz, hogy ítéletet mondjanak a férfiak felett kell egy viszonyítási alap, amihez képest vagy jól teljesít vagy megbukik a férfi.
Vagyis mégiscsak létezik az a bizonyos rajtengedély, aminek meg kell felelni, benne a kockás hassal, milliós fizuval, tehermentes lakással? És ha valaki ennek nem felel meg, "selejtnek" minősül?
#3 köszönöm
Azt hozzátenném, hogy tudom, hogy van kocsija, meg munkahelye, de mivel fiatal pasi, tudhatjuk, hogy nem lesz hosszú ez az ügy.
3
De ostoba vagy. Eleve nem is tudod hogy férfi vagy nő írja-e ezeket a zagyvaságokat. Te meg mindent el is hiszel. Hány éves vagy?
Amikor azt mondják, 90% selejt, akkor nem arra gondolnak, hogy nem hoznak egy bizonyos anyagi szintet, hanem általában arra, hogy lelkileg és életvitelileg azok.
Értsd: hímsoviniszták ("nem nézem le a nőket, DE férfi és nő x dologban különböző, ezért y viselkedés nőtől nem illik"), életképtelenek, sérült egójúak, kontrollálók, féltékenyek, hűtlenségre hajlamosak, semmit nem tudnak a női testről és szexualitásról, stb-stb-stb.
Szerintem mindenkinek személy szerint van egy "rajtengedély" a fejében, értsd, ki az akire vágyik és mi/ki az ami szóba se jöhet.
Nálam pl se a kocka has, se a millás fizu, se a tehermentes ház nincs benne. Normál testalkat, 400-500 ezer fizuban, külön lakik a szüleitől. Olyan munkája van, amit szeret, olyan életet él, amiben boldog. Tanult és tanul, fejlődik. Humoros, kommunikatív, szociálisan fejlett. Képes a konfliktus megoldásra kommunikációval. Van önismerete, tudja ki ő és kit, mit akar. Mindet tudom én is hozni. Ez így kb egyben a rajtengedély, de a valóságban csak annyi történik, hogy magamhoz hasonló párt keresek. Szinte mindenki (van aki az olaszos virtus híve) olyat szeretne, akivel passzolnak, akivel harmonikus kapcsolatot alakíthat ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!