Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet velem a gond? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a gond? Miért nem találok társat?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok pár héten belül, 184 magas, van lakásom a fővárosban, keresztény vagyok, sportos és művelt, főiskolát végzett. Mi lehet a gond? Arcra sem nézek ki rosszul, tiszta vagyok, ápolt és igényes.

2024. máj. 9. 08:41
A kérdező szavazást indított:
A nők túlzott elvárásai miatt vagy egyedül
A rajtengedélyek hiányoznak ( pénz, pénz, pénz )
10 szavazat
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
37%

Sajnos ez manapság màr gyakori.

Egy igazi tàrs nem azt nézi mid van vagy mid nincs. Sokan vannak ilyen helyzetben.

2024. máj. 9. 08:43
 2/40 anonim ***** válasza:
82%

Mind a kettő opció ugyan az.

Na meg a személyiségedről semmit se tudunk, az életcéljaidról, se a világnézetedről. Simán lehet, hogy ott a hiba

2024. máj. 9. 08:50
 3/40 anonim ***** válasza:
82%
Ennyiből honnan tudjuk? Lehetsz control freak, halál unalmas, olyan,hogy neked nem jó senki, túlságosan szentfazék stb. Ennyi infóból nehéz tanacsot adni,amennyit leírtál.
2024. máj. 9. 08:51
 4/40 anonim ***** válasza:
86%
A szavazásban leírtak alapján a kérdés incelgyanús...🤔
2024. máj. 9. 09:12
 5/40 A kérdező kommentje:

4-es mert incel vagyok de a szó nem rossz értelmében, magyarul "önkéntelen cölibátusban" vagyok, ami azt jelenti nincs barátnőm hiszen a nők elvárásai magasak.

37F incel

2024. máj. 9. 09:14
 6/40 anonim ***** válasza:
80%

Vagy csak személyiségileg vagy kuka mindenkinek, mint most kereszténycel nagyon jól megmutattad.

Egy barommal senki se akar randizni, akkor se ha tele tolod a csajt pénzzel. Az is max azért lesz veled, hogy kihasználjon, nem mert szerethető vagy...

2024. máj. 9. 09:19
 7/40 A kérdező kommentje:

6-os miért gondolod hogy "kuka" lennék? Mi a gond a személyiségemmel? Illetve miért gondolod hogy a nők a személyisége tökéletes?

37F incel

2024. máj. 9. 09:20
 8/40 anonim ***** válasza:
73%

Az incelnek nincs "nem rossz" értelme. Határolódj el az incel eszméktől, pill-baromságoktól, gyakorolj önkritikát, kezdj bele önfejlesztésbe, mert jelenleg önsorsrontó módon determinálod magad abba, hogy sose legyen párod. Tökéletes példa erre, hogy most is 37F incelként írod alá a mondandódat, ami így már közel sem önkéntelen, hanem (mint fentebb is írtam) tudatos önsorsrontás.

Nem a nők elvárásai a magasak, te sodrod bele magad az incelpöcébe. És utána abból kiindulva, hogy neked ennyi jutott, semmit sem teszel önmagadért.

2024. máj. 9. 09:22
 9/40 A kérdező kommentje:

8-as te komolyan azt látod hogy a nők elvárásai nem magasak? Ezt kérlek fejtsd ki.

Tekintsünk el a pill-dologtól hiszen ez valóban nem mérvadó jelenleg.

Köszönöm ha kifejted.

37F incel

2024. máj. 9. 09:26
 10/40 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem a kérdésed sokat elmond arról, hogy is gondolkozol a párkeresésről. A probléma pedig ez lesz.
2024. máj. 9. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!