Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet velem a gond? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a gond? Miért nem találok társat?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok pár héten belül, 184 magas, van lakásom a fővárosban, keresztény vagyok, sportos és művelt, főiskolát végzett. Mi lehet a gond? Arcra sem nézek ki rosszul, tiszta vagyok, ápolt és igényes.

2024. máj. 9. 08:41
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
85%

Kérdés: mi lehet a gond velem

Szavazás 1:a nőkkel van a gond

Szavazás 2:a nőkkel van a gond

👏👏👏

2024. máj. 9. 12:04
 32/40 anonim ***** válasza:
93%

Bocsi, de mire alapozod, hogy ezek az “alap” dolgok, amiket minden nő elvár?

Minden nővel beszéltél ? Vagy készült statisztika minden nővel? Elmondanám az én elvárásaimat szívesen, de úgysem hinnéd el, akkor meg minek törjem magam azon, hogy kifejtsek egy választ?

2024. máj. 9. 15:05
 33/40 A kérdező kommentje:

32-es: de nagyon szívesen meghallgatnám az elvárásaidat. HA jól értem Te nő vagy magad. Kíváncsi lennék rá.

Köszönöm!

2024. máj. 9. 15:16
 34/40 anonim ***** válasza:
94%

"Nincsenek közösségek sehol nem lehet ismerkedni."

Ez kérem szépen egy szemenszedett hazugság, és ezt férfiként, tapasztalatból mondom!

Van közösség, csak vagy keresni kell egyet, vagy teremteni egy közösséget úgymond saját magadnak.

Mindkettő baromi melós, főleg utóbbi.

Vedd számba, hogy mi érdekel téged, vagy mi az, amit eddig csak messziről nézegettél, olyan "szívesen kipróbálnám, de <bullshit kifogások>" kategóriájú dolgok.

Na ezekbe vesd bele szépen magadat.

Ha kosárfonás akkor az, ha olvasókör akkor az, ha bélyeggyűjtőkör akkor az. Valami csak érdekel széles e világon, nem? :)

Gondolkodj el ezen, és ezek mentén keress közösségeket. Ja és nem, nincs olyan, hogy magányos hobbi. Fociskártyák gyűjtéséről is ezer csoport szól fb-on, gamerek mindenféle fancy találkozókat szerveznek, stb.

Menj el nyelvsuliba, tanulj meg hangszeren játszani aztán csatlakozz egy együtteshez, a sor komolyan mondom, hogy végtelen. Így lefoglalnád szellemi kapacitásaidat is, és kevesebbet forogna az agyad a "mikor lesz már párom" dolgon.

Nemrég kezdtem el oroszul tanulni, vonaton leültem egy vágott szemű lánnyal szemben, aki reflexből a saját nyelvén, oroszul köszönt, mint kiderült kazah. Amikor én is visszaköszöntem oroszul, akkor azonnal nagy mosolyt kaptam tőle, nyilván 3 mondat után angolra váltottam, mert még nagyon gyér a szókincsem, de végigdumáltuk az utat. Ugyanabba a városba ment, mint én, később is találkoztunk és volt egy szép hétvégénk együtt.

Ennyin múlik. Ilyen véletlen bárkivel történhet.

2024. máj. 9. 15:46
 35/40 anonim ***** válasza:
91%
34 ez szuper, én is imádok ilyen spontán ismerkedni nőként :-) szuper sztori
2024. máj. 9. 15:56
 36/40 A kérdező kommentje:
34-es én nem egyéjszakás kalandot keresek de ne zavarjon. Ez a baj ezzel a világgal : megvan bélyegezve aki szentségi házasságot szeretne és nem pedig végigkefélni az életét idegenekkel váltogatva!
2024. máj. 9. 15:59
 37/40 anonim ***** válasza:
48%
Kereszténycel kezd ott hogy 38 éves férfiként nem 25-30 közötti vékony insta modell féle nőt akarj. Nem a te szinted. A te szinted a 40 es kövér kisanyuka a gyerekével. Aki várja a segítséget a gyereke neveléséhez.
2024. máj. 9. 17:24
 38/40 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező! Esküszöm segítő szándékkal írtam neked fél oldalt.

Majd te ebből egy dolgot, ami éppen neked nem tetszett kiragadtál, és arra reagáltál. Maradékot elvitte a cica? :D

Teljesen rendben van, hogy nem akarsz egyéjszakás kalandot. Nade ezek a teátrális sóhajtozások, hogy "ez a baj a világgal"...

Mi lenne, ha ezt tűznéd ki magad elé célnak, hogy egy picit, csak egy picit változtatsz ezen a világon olyan irányba, ahová te szeretnéd, hogy menjen?

Mondok erre is példát!

Nemrég költözött ide ebbe a városba egy lány, akinek csaptam finoman a szelet, de megbeszéltük, hogy neki most nincs szüksége senkire és semmire, mert most más a fontos. Mielőtt ide eljutottunk ugye beszélgettünk, és ő pl itt Máltai Szeretetszolgálatnál kezdett önkénteskedni, amíg munkát keresett.

Ha éltél kedves és szép nőt, ő ilyen volt. Annyira könnyű vele beszélgetni, hogy azt elmondani nem tudom, tényleg egy élmény.

Namost mi van, ha ahol te laksz, ott is önkénteskedik egy ilyen nő?

Tehát önkénteskedésed dupla hasznot hajthat, egyrészt jobbá teszed a szerinted szirszar világot ÉS melléktermékként megismerhetsz hasonló gondolkodású nőket akár. Vagy férfiakat, akikkel haverok lesztek, aki be tud vinni a saját társaságába, aki be tudja mutatni az unokahúgát/tesóját/sakkszakkör társát, a sor ismét végtelen.

Kicsit próbáld a "nagy képet" nézni! Nyiss a világ felé! Szimplán csak érezd jól magad X tevékenység közben.

2024. máj. 9. 17:26
 39/40 anonim ***** válasza:
91%

38. én is igy gondolkodom..

látod kérdező itt is lehet ismerkedni akár úgy hogy valaki kommentel a másiknak megtetszik és irnak egymásnak és a végén kiderül, hogy egyik a borsó a másik meg a héjja :-)

és mindenki happy..

nem mindenki látja a big picture-t mert amig a probléma nemű szemüveg van fent addig csak azt látja meg aki a nyakába ugrik..

majd ha kivülről képes vagy látni a nagyvilágot és a problémát nem annak látni ami ...akkor majd eljön mindenkinek az ideje..

2024. máj. 9. 17:42
 40/40 anonim ***** válasza:
80%

hát öö szerintem ez a két felvetés arra utal, hogy nem tudsz bánni a nőkkel, nem érted őket, és ilyen hozzáállással valószínűleg taszítod is őket.

Valószínűleg nem a nők "magas elvárásaival" és nem a te anyagi háttereddel van gond, hanem a személyiségeddel.

Az kimutatott tény, hogy a nőket inkább a személyiséggel lehet megtartani, mintsem a külsővel.

2024. máj. 9. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!