Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a gond? Jóképű vagyok, okos vagyok, autóm is van, és mégis nehezen találok normális lányt. Egyik fele nagyon buta, a másik fele meg azt hiszi ő egy Istennő. 31F
ha szerinted a nők fele buta, a másik fele meg beképzelt, azzal kizártál mindenkit
így tényleg nehéz
hát ne haragudj, de te sem könnyíted meg a saját helyzeted. először is, mert már minden lányhoz úgy állsz, hozzá, hogy vagy buta, vagy istennőnek hiszi magát. másodszor mert te meg istennek hiszed magad. (csak, hogy hozzád hasonlóan fejezzem ki magam) :D
harmadszor - ti sem vagytok ám különbek, ha már általánosítunk ;)
Volt egy hozzád hasonló beképzelt párom. Először a barátaim, majd a családom, végül én is beláttam, hogy milyen is volt. Szépen ki is adtam az útját, s lehetett kettesben az egójával.
Pedig buta sem vagyok és istennőnek sem képzelem magam.
Tenyleg ennyire fontos azaz auto?
Elkepeszto...
Az hogy jokepu, okos es autod is van, nem jelenti azt, hogy jo pasi is vagy. Szerintem ez nagyon rossz hozzaallas. Nem “csak” ez kell a nonek, ennel tobb kell. Az, hogy ferfi legyel, az ove. Ha nem felelsz meg ennek a kepnek, lehet barmilyen autod es lehetsz barmilyen helyes, akkor sem fog veled kezdeni semmit. Itt azokrol a nokrol beszelek, akiknek tenyleg nem mindegy hogy ki all mellettuk.
N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!