Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy nehezen tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy nehezen tudom elfogadni ezt a szakítást?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel 4 évig voltunk együtt, 2 hónapja szakítottunk.

Teljesen más karakterek voltunk, nem csak a személyiségünket tekintve, de a társadalmi helyzetünket nézve is.

Az egyezett bennünk,hogy nekem apukám alkoholista, neki mindkét szülője.

(viszont én anyukámmal nőttem fel, aki mindent megadott)

A közös pont, az alkoholista szülőket illetően azért volt jó, mert egymást erősítettük,hogy ne legyünk olyanok mint a szüleink.

(én nagyon hasonlítok apukámra a személyiségemben, csak nekem van gerincem)

A barátnőm is teljesen normális volt, én igazából büszke voltam rá,hogy szó szerint a "putriból" ilyen szülők mellől tudott intelligens, és céltudatos lenni, és nem fogadta el azt amiben élt.

Együtt laktunk, voltak időszakok amikor eltartottam, mert tanult, de nem volt lusta az iskola mellett sem dolgozni.

Nem vagyok milliomos, de anyagilag mindent megtudtam neki adni (hisz anyukámnak köszönhetően volt lehetőségem tanulni)

Szóval fiatal korunk ellenére, együtt,boldogan, teljes anyagi biztonságban életünk.

Viszont januárban megtudtam,hogy megcsalt, így azonnal véget ért a kapcsolatunk.

Egyik napról a másikra.

Nem bántásból írok így, de visszament a putriba a szüleihez, tudom róla,hogy fűvel-fával lefeküdt az elmúlt 2 hónapban, és hogy napi 2-3 gramm fűvel teljes az élete, amitől elmondása szerint teljesen kész van minden nap.

Ezeket onnét tudom,hogy január végééig tudtam a facebook jelszavát, és beleolvastam a beszélgetéseibe, tudom gáz, de érdekelt, és nem tudtam túltenni magam.

Egyszer azt is írta a legjobb barátnőjének,hogy hiányzom neki.

Aztán pár napja megkeresett,hogy szeretné megbeszélni a történteket.

Mivel már jó úton vagyok ahhoz,hogy magamban is lezárjam ezt a kapcsolatot, azt mondtam,hogy nincs mit megbeszélni, és ezzel rövidre zártam a társalgást.

Viszont még mindig van bennem harag, és értetlenség.Nem értem, mit rontottam el, miért jobb neki az az élet amit most él, mint az amit velem élt?

Még ha most úgy is tűnik, hogy "felvágok", soha de soha nem vágtam semmit a fejéhez, nagyapám révén, mint férfi példa nekem természetes,hogy a férfi eltartja a nőt, és nem gondolom,hogy a női házi rabszolga, e mellett én is ugyan úgy kiveszem a részem a házi munkából.

A volt barátnőmre visszatérve pedig miért jó neki utolsó selejt, könnyű, és kemény drogosokkal dugnia, és leélni az életét egy putriban?

Miért akar olyan lenni mint a szülei, amikor mindene megvan hozzá,hogy más legyen? (az esze, és az adottságai)

(egyébként ő egy magyar lány, magyar családból, nem Lakatossal kezdtem mielőtt beindulna ez a szekció)

2018. febr. 20. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű rád unt (bocsánat a kifejezésért) ezért megcsalt. Szakítottatok. Neki nem volt hová fordulnia, ezért bosszúból/bánatból/agybajból/akármiből mindenkivel leállt. Megindult a lejtőn. Attól, hogy ezt csinálja még nem feltétlenül jó neki. Nyilván ő sem ezt az életet akarja, ezért szeretett volna békülni. Igen, elszúrta nagyon és undorítóan viselkedik, de ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy neki ez most jó/jobb.
2018. febr. 20. 20:15
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Sajnos ez van pajti! Hiaba beleadsz mindent, akkor is ezt teszik velunk. Olvastam mar ferfirol aki a masik not elfogadta a gyerekevel egyutt mintha a sajatja lett volna, anyagi biztonsagot adott, es a no megis felrelepett. Nincs erre szo, illetve van de azt privatban leirom.
2018. febr. 20. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2018. febr. 20. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, igen, normális, viszont nincs más választásod, el kell ezt fogadnod. Írtad, hogy mindkét szülő alkoholista volt nála, ez azért magában hordoz egy személyiségbeli torzulást amit nagyobb eséllyel örökölhetett, ha két oldalról is jött neki. És azt írod, füvezik. Gondolom, az anyagért szexel. Hagyd őt. Biztosan nem boldog így, viszont ha te sem tudod ebből kirángatni, akkor téged is lehúz. Sajnálhatod őt, de igazad volt, nincs már mit megbeszélni.
2018. febr. 20. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet mar regebb ota is csalt, csak most derult ki. Amirol csak te tudsz az a januari.
2018. febr. 20. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok, ő 21.

Mivel kicsit kutakodtam az üzeneteiben tudom,hogy nem csalt meg korábban, december 17.-én feküdt össze mással, és ecsetelte a barátnőjének,hogy sajnál engem, bűntudata van miatta, de jó volt.

Azért nehéz, mert én szerettem, és még valamennyire most is, de e felett soha nem tudok elsiklani, számomra a megcsalás megbocsájthatatlan.Legalábbis olyan téren mindenképp,hogy újra nem kezdhetjük.

Ha megunt megérteném, de akkor dugjon normális emberekkel ha már többesszámot akar.

Legyen olyan barátja aki jobb nálam, vagy normálisabb, de miért a társadalom legaljával közösül?Miért süllyeszti le magát?

Túl szép, túl okos azokhoz az emberekhez, és így lesz 30-40 éves korára egy olyan slampos alkoholista/drogos k***a mint amilyen most az anyja akit gyűlöl.

Ráadásul ezt másodjára élem át, az első barátnőm ugyan nem csalt meg, de nem sokkal a szakításunk után szült egy gyereket, a srác meg ott is hagyta őket.

Aztán az anyja sokáig próbálkozott nyíltan, és burkoltan is,hogy újra összehozzon minket, a lány is akarta, de addigra már túl voltam rajta, és 20 évesen nem voltak olyan terveim,hogy más gyerekét nevelem fel.(magát a gyereknevelést vállalnám, de csak a sajátomét)

Eddig úgy gondoltam,hogy egy normális férfi ember vagyok, már most jó fizetéssel, és remek kilátással a jövőre.Tisztelem a nőket, és annak ellenére,hogy nem vagyok egosita tudom magamról,hogy csúnya sem vagyok.Van tököm is, úgyhogy fogalmam sincs min kéne változtatnom, az én családomban ez a férfiideál a "belső értékeket" tekintve, a társadalom is ezzel szimpatizál, de mégsem működik nekem.

2018. febr. 20. 20:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit leirsz magadrol aszerint tenyleg te lehetsz az álom pasi, akire minden no vagyik, szoval a hozzaallasoddal nincsen semmi baj. Viszont az en tapasztalatom az, hogy ha egy no felrelep, annak oka van. Es a legtobb esetben nem az, hogy eppen viszketett neki. Hanem valamit tartosan nem kapott meg a kapcsolatban, erzelmileg. Nem mondom, hogy a nok felrelepesenek 100%ban ez az oka, biztos, hogy van kivetel (lehet a te volt baratnod is az), de nagyreszt ez szokott az ok lenni. Erre persze nem mentseg a megcsalas, mert egy nagyon aljas dolog, de sokan sokfelekeppen botladoznak az eletuk soran. Egyebkent nekem is volt huszas eveim elejen egy csunya es nagyon fajdalmas csalodas utan olyan idoszakom, amikor ugymond meglehetosen kicsapongo eletet eltem, de ez kb fel-1 ev alatt lecsengett, es radobbentem, hogy ez nem en vagyok, es amilyen eletmodot folytatok, az nagyon meltatlan hozzam. A csalodas utani alacsony onbecsulesemet "orvosaltam" tudat latt ezzel a viselkedessel, amitol persze még lejjebb sullyedt az onbecsulesem. De en magamhoz tertem, azota eltelt jo sok ev, es teljesen normalis eletet elek, normalis ertekrenddel, kapcsolattal
2018. febr. 20. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!