Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet velem a gond? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet velem a gond? Miért nem találok társat?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok pár héten belül, 184 magas, van lakásom a fővárosban, keresztény vagyok, sportos és művelt, főiskolát végzett. Mi lehet a gond? Arcra sem nézek ki rosszul, tiszta vagyok, ápolt és igényes.

2024. máj. 9. 08:41
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
20-as hogy lehetsz nem heteroként keresztény? Ez bűn a tanítások szerint!
2024. máj. 9. 10:46
 22/40 anonim ***** válasza:
61%
Aki azt tudja felmutatni hogy tiszta és igényes... hát...ne haragudj...az a minimum minimumja hogy nem bűzlesz... ettől még senki se lesz beléd szerelmes.
2024. máj. 9. 10:48
 23/40 anonim ***** válasza:
85%
20-as jól írta, tényleg sok az egyedülálló keresztények közt is, de ott is az a baj, hogy az ilyen közösségekbe is sokan bekerülnek, akik nem komoly szándékkal keresnek társat, csak gondolják egy fokkal igényesebb embereket lehet ott megismerni, mint máshol.
2024. máj. 9. 10:50
 24/40 anonim ***** válasza:
62%

" te komolyan azt látod hogy a nők elvárásai nem magasak? Ezt kérlek fejtsd ki.

Tekintsünk el a pill-dologtól hiszen ez valóban nem mérvadó jelenleg.

Köszönöm ha kifejted."

Kifejtem természetesen. Komolyan állítom, hogy a nők elvárásai nem magasak. Többek között ez is egy incel-baromság, amit érdemes elfelejteni. Nyilván akad a világban olyan nő is, aki többet vár el, mint amennyit ő maga nyújtani tud, de ez közel se általános jelenség és inkább nemtől független emberi tulajdonság, mint konkrét nemhez köthető dolog. A legtöbb ember (férfi, nő egyaránt) annyit vár el a párjától, amennyit önmaga is képes előhozni. Ha valaki ez alatt teljesít, akkor nyilván nem jut át a szűrőn, de ez teljesen természetes dolog. Mit lehet tenni ezzel? Fel kell zárkózni legalább a normál szintre, mert akkor ezek szerint valamilyen aspektusban alul teljesít az ember. Ennek első lépcsőfoka az incel eszméktől való elhatárolódás, ami egy művelt embertől alap dolog kéne legyen.

Mellékesen jegyzem meg, hogy az incel eszmék nőgyűlölő és tárgyiasító része nem összeegyeztethető a kereszténység szabad akaratról szóló tanításaival, valamint a második főparanccsal sem.

"Mi lehet a gond? Arcra sem nézek ki rosszul, tiszta vagyok, ápolt és igényes."

Ezek mind jó dolgok, de semmit sem tudunk a jellemedről, a lelkivilágodról és arról, hogy belsőleg milyen ember vagy. Ha a belső tulajdonságaid kritikán aluliak, akkor azt nem kompenzálja a szintnek megfelelő külső. Ez is egy újabb ok az önkritikára és az önfejlesztésre.

2024. máj. 9. 10:50
 25/40 A kérdező kommentje:

24es ne haragudj de nem fejtettél ki semmit :( pedig őszintén reméltem hogy tényleg mondasz valamit de valószínűleg "bluepiller" vagy.

A nők elvárásai megalapozottan a következőek:

- Legyén önálló, független, éljél egyedül.

- Legyen elegendő megtakarításod, legyen saját lakásod.

- Legyenek barátaid.

- Legyenek hobbijaid.

- Legyél magasabb mint ő.

- Keress jó pénzeket.

- Tudj vezetni, legyen jogosítványod és mellé autód.

- Szeressél utazni mert utazni jó.

- Legyél diplomás, vagy legyen jól fizető szakmai tudásod.

És most nagyon az alap rajtengedélyeket soroltam fel amiket 10-ből 12 nő elvárja férfitól.

Szerintem ez nonszensz. Ja persze legyél tökéletes és ők mit adnak? Egy lukat a lábuk között....

2024. máj. 9. 10:53
 26/40 anonim ***** válasza:
64%

És pontosan ezért az agyamentségért vagy szingli. És kifejtésre is került.

Úgyhogy visszatérünk másik kommentemhez, hogy: a probléma az, hogy hiába toljuk eléd, nem látod a problémát.

Úgyhogy nyugodtan maradj így, eszedbe se jusson önkritikát gyakorolni és ne adj' isten fejlődni, és maradj egyedül, hagyd békén a nőket, teszel legalább egy szívességet.

2024. máj. 9. 10:58
 27/40 A kérdező kommentje:
"fejlődni"...ez a kedvencem :D.
2024. máj. 9. 10:59
 28/40 anonim ***** válasza:
94%

Ha te így is jobban tudsz mindent, akkor minek teszed fel a kérdést? Ha jobban tudod, meg is tudod oldani és istenkirály csávó leszel/vagy.

Várj, nem vagy.

2024. máj. 9. 11:01
 29/40 anonim ***** válasza:
95%
a probléma, hogy a nőket úgy látod mint "a nők" és nem mint különböző egyéniségek
2024. máj. 9. 11:03
 30/40 anonim ***** válasza:
91%
holtunkig fejlődünk :-) hajrá!!
2024. máj. 9. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!